Főoldal » Bravó! 7 millió forintot gyűjtöttek össze Bátor Tábor számára!
Média és szórakozás

Bravó! 7 millió forintot gyűjtöttek össze Bátor Tábor számára!

Különleges gyereknapi adással jelentkezett szombat este a Fókusz Plusz, melyben a sztárok a Bátor Tábor számára gyűjtöttek adományokat. Az RTL Klub műsorának majd 7 millió forintot sikerült gyűjtenie.

Fókuszban a BÁTOR gyerekek!

 

Gyermeknap alkalmából a Fókusz Plusz különleges adással jelentkezett szombat este, a Híradó után. Az RTL Klub műsora és a benne szereplő sztárok a Bátor Tábor számára szervezett egyhetes gyűjtést, hogy a szervezet munkatársai és több ezer önkéntese a továbbiakban is élményt, erőt, hitet adhassanak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak, akik az orvosi kezelések mellett nevetni segítenek, átlendítenek a lehetetlenen.

Az gyermeknapi akció minden várakozást felülmúlva rekord mennyiségű felajánlást hozott, így eddig majdnem 7 millió forint érkezett a Bátor Tábor számára a Fókusznak köszönhetően.

A Bátor Tábor számára az akción kívül is bárki csatlakozhat, csak el kell küldeni sms-ben a 02-es kódot a 13600 telefonszámra vagy felhívni és beütni a nyomógombok segítségével ugyanezt a számkombinációt (az sms és a hívás díja is bruttó 250 forint adományt jelent – egy telefonszámról több sms-adományt is lehet küldeni).

Gratulálunk Fókusz Plusz nézőinek önfeláldozásához!, önzetlenségükhöz!

 

Hasonló hírek

Ezer éve nem volt ekkora magyar siker

Mazsi

Magára hagyták a rajongói Gáspár Lacit

Mazsi

Meghalt a Beatles producere

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------