Hirmagazin.eu
Főoldal » Fókuszban a BÁTOR gyerekek!
Média és szórakozás

Fókuszban a BÁTOR gyerekek!

Különleges gyereknapi adással jelentkezik szombat este a Fókusz Plusz: bemutatja a Bátor Tábort, aminek egyébként egész héten adományokat is gyűjtött, és az élő műsorban a felajánlások aktuális állására is fény derül majd!

Fókuszban a BÁTOR gyerekek!

A Fókusz Plusz a Híradó után bemutatja a Bátor Tábort, aminek munkatársai és több ezer önkéntese élményt, erőt, hitet adnak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak, akik az orvosi kezelések mellett nevetni segítenek, átlendítenek a lehetetlenen. A Fókusz Pluszban megmutatják, hogyan dolgoznak az önkéntesek, és megszólalnak majd a szombati adásban azok az ismert zenészek is – Fluor Tomi, Ganxsta Zolee, Beck Zoli, Pásztor Anna, Felcser Máté –, akik saját félelmeik leküzdésével szintén segíteni akarnak a súlyos betegségben szenvedő gyerekeken.

A Bátor Tábor immáron 15 éve nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Minden programjuk ingyenes. A táborozók kötélpályán kalandozhatnak, kipróbálhatják a lovaglást, az evezést, a horgászatot, a kézműveskedést miközben barátokat és rengeteg sikerélményt szerezhetnek. Mindez növeli az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. Míg 2001-ben 70 daganatos beteg gyermek vett részt a foglalkozásokon, addig idén már csaknem 1000 táborozót várnak a programokra.

Fura egy borbély!
Az tudtad, hogy Debrecenben egy Figaro nevű éneklő szőrtelenítő gyerekeket borotvált? És ez nem vicc!

A Bátor Tábor gyereknapi kampányához bárki csatlakozhat. Csak el kell küldeni sms-ben a 02-es kódot a 13600 telefonszámra, vagy felhívni és beütni a nyomógombok segítségével ugyanezt a számkombinációt (az sms és a hívás díja is bruttó 250 forint adományt jelent – egy telefonszámról több sms-adományt is lehet küldeni).  A Fókusz Plusz szombati adásában egyébként beszámolnak majd a gyűjtési akció éppen aktuális állásáról is.

Kedves Barátnőim, Barátaim, Olvasóim! Segítsetek mosolyt varázsolni a gyerekek arcára!

 

Hasonló hírek

A migráció az idei Berlinale egyik fő témája

info

Emlékiratait írja Prince

Edit

Oscar-esélyes Carol a hazai mozikban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------