Image default
Belföldi hírek

Zugló állapota miatt bírálta Berki Krisztián Karácsony Gergelyt – videó

„Ha ilyen állapotok uralkodnak a kerületében, hogyan tud Karácsony Gergely nyugodtan aludni?”

– ezt a kérdést tette fel Berki Krisztián egy kampányvideóban, amelyet Zuglóban forgatott. A főpolgármester-jelölt egy romos, 14. kerületi társasházban járt, amely a helyiek szerint életveszélyes. A problémára már a Civilzugló Egyesület is felhívta a figyelmet, a szervezet szerint négy éve döntött a kerület vezetése, hogy rendezi az élhetetlen bérházak sorsát, de máig nincs előrelépés az ügyben. Karácsony Gergelyt ma sem lehetett kérdezni Zuglóról – közölte az M1 Híardója.

Egy komfort nélküli, romos 14. kerületi társasházba látogatott el Berki Krisztián. Erről pedig egy videót is feltöltött az internetre. Az ott lakók szerint az épület életveszélyes, Karácsony Gergely a kerület polgármestereként ugyan megígérte nekik még 2015-ben, hogy lebontja, de semmit sem tett ezügyben.

Berki Krisztián kommentárként annyit fűzött a videóhoz, hogy Karácsony Gergely Zuglóban megbukott. Majd úgy folytatta: „Ugye, nem akarjuk, hogy budapest is ilyen állapotban legyen?!”

Az élhetetlen bérházak problémájára már a Civilzugló Egyesület is felhívta a figyelmet. Polgármesterjelöltjük: Várnai László szerint is született még négy éve egy képviselő-testületi döntés arról, hogy a lakókat kiköltöztetik és lebontják a katasztrófális állapotban lévő házakat. Erre 300 millió forintot szavaztak meg – tudta meg az M1.

A Zuglóval kapcsolatos kérdéseket kerüli Karácsony Gergely. Az elmúlt hónapokban már többször is kinyilvánította, hogy nem örül, ha a zuglói ügyekről kérdezik. Pedig az újságírók sokszor kíváncsiak lettek volna a parkolási botránnyal kapcsolatos ügyekre és Zugló tisztázatlan pénzügyi helyzetére.

Karácsony Gergely szerdai sajtótájékoztatóján egy időre elnémult. Az esemény félbeszakadt, mert a cirkuszból is ismert zene szólt abból az autóból, amelyre azt írták: Budapest nem cirkusz, ne bízzuk rájuk a várost.

m1

Hasonló hírek

Ezért volt Trianon, és ezért rombolta le a Nyugat magyar gazdaságot! Oszd meg!

Géza

Mégis teret kap a migrációt korlátozó magyar javaslat?

Edit

Az eszem megáll, hogy nem lehet nyugodtan aludni a síneken! Micsoda egy rasszista ország!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------