Hirmagazin.eu
Főoldal » Zséda hisz a gondolat teremtő erejében
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások Média és szórakozás

Zséda hisz a gondolat teremtő erejében

Talán a két legfontosabb dolog, amit egy szülő a gyermekének kívánhat: az egészség és a boldogság. A boldogság elérésében a családon kívül hatalmas szerepe van az iskolai, óvodai környezetnek is, amellyel gyakorló édesanyaként Zséda is egyetért. Az énekesnő azt is elárulta, miért tartja lényegesnek, hogy már egészen kis kortól tudatosan rávezessük a gyerekeket a pozitív gondolkodásra.

Zséda hisz a gondolat teremtő erejében
Zséda, fotokredit Schumy Csaba

Kézzel készült üzenetek és rajzok a falon, hála, optimizmus, megbocsátás, önbizalom és jócselekedetek… A 2014-ben Bagdi Bella, személyiségfejlesztő tréner, énekesnő által elindított Boldogságóra programot mára majd ezer intézmény építette bele munkatervébe, hogy a pozitív pszichológia eredményeire támaszkodva adjon ötleteket és segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez a legfiatalabb korosztálynak.

A Boldogságórákon a gyerekek különböző szituációkon, kreatív játékokon keresztül tapasztalhatják meg, mennyi dolog létezik, ami miatt boldog lehet az ember, és boldogságot tud okozni másoknak.

– Én hiszek a gondolat teremtő erejében. Hiszem, hogy amikor reggel felkelünk, csak a mi választásunk, hogy pozitív gondolatokkal kezdjük a napot. A jó gondolatok pedig a napok során tettekké válnak – kezdte Zsédenyi Adrienn.

– Nagyon örvendetesnek tartom, ha a pozitív gondolkodásra már iskolás korban rávezetik a gyerekeket, hiszen ilyenkor még sokkal fogékonyabbak mindenre. Ha megtanulják, hogy a boldogság belülről fakad és sokszor milyen apróságokon múlik, akkor remélhetőleg már iskolás éveikben is boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek és sikeres, érzelmileg is érett felnőtté válnak majd – tette hozzá Zséda, akinek kisfia Nimród, szeptemberben múlt 9 éves.

A mára tudományosan is bizonyított, országos, ingyenes Boldogságóra programhoz kapcsolódva jelenleg 60 000 gyerek sajátíthatja el a boldogságfokozó technikákat, összesen több mint 3000 pedagógus vezetésével!
forrás: eletforma.hu

Hasonló hírek

A jegy, erre az 5 perces show-ra 300.000 forintba kerül… nézd meg, hogy miért telik meg zsúfolásig a terem minden alkalommal!

Mazsi

Milyen lesz a 2017-es éved a kínai horoszkóp szerint? Munka, család, egészség!

Edit

Mit láttál meg először ezen a képen? – Lássuk, hogy mit árul el rólad!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!