Hirmagazin.eu
Főoldal » Zsebébe nyúlt a magyar focista: milliós adomány beteg gyerekek javára
Sporthirek

Zsebébe nyúlt a magyar focista: milliós adomány beteg gyerekek javára

Nem múlhat el ünnepi időszak úgy, hogy Huszti Szabolcs ne gondolna a gyerekekre. Gyermekkórház korszerűsítésére adott pénzt.

Huszti Szabolcs újra milliós adománnyal segítette a Madarász Utcai Gyermekkórház korszerűsítését: a MOL Fehérvár labdarúgója által felajánlott összeget ezúttal ultrahang-gépek vásárlására fordította a Gyermekkor Alapítvány – derül ki a korábbi válogatott játékos menedzserirodája, az F-group honlapjáról.

Több mint tíz éve segíti a jótékony szervezetet
Fotó: MTI

„Példaértékű és megsüvegelendő Huszti Szabolcs úr viselkedése, nekem van szerencsém hosszú évek óta ismerni, így tudom: amellett, hogy vérprofi és kitűnő sportoló, végtelenül jólelkű úriember. Felelősségtudó, nagyszerű családapa. Sosem felejti el, honnan indult, mik a fontos dolgok az életben. Hálásak vagyunk a mindenkori segítségéért, nem győzöm hangsúlyozni, valamennyi adományára nagy szükség van. Ezúttal két új ultrahang-gépet vásároltunk, az egyik a kardiológiára, a másik pedig az intenzív osztályra került. Mindkét helyen már elavult, vagy éppen működésképtelen műszereink voltak, így elengedhetetlen volt a beruházás. Többmilliós gépekről van szó, így minden hozzájárulás elengedhetetlen, Huszti Szabolcs úr felajánlása is kellett ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket a modern eszközöket.„

– mondta Dr. Kemény János kuratóriumi elnök.

„Szülőként az ember tapasztalja, sajnos előfordul, hogy a gyermeke megbetegszik és kórházba kerül. Ilyenkor mindannyiunknak az a vágya, hogy a lehető legjobb ellátást kapja a gyerek. Tudom, milyen, amikor tehetetlen és kiszolgáltatott vagy, szóval, ha kicsit is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a Gyermekkórház modernebb körülmények között fogadhassa a betegeket, már megérte segíteni. A Gyermekkor Alapítvánnyal immár több mint tíz éves a kapcsolatom, a doktor úr mindig részletesen elmondja, mire fordítják a felajánlásomat, de magam is látom, mennyit változott a kórház az elmúlt időszakban. Boldog vagyok, hogy ebben nekem is van némi részem, és bízom benne, hogy a szülők is tapasztalják, hogy jó kezekben van a gyermekük”

– árulta el Huszti Szabolcs.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Riói órarend: ma sem pihen Hosszú Katinka

Mazsi

Hosszú Katinka az elmúlt évtized harmadik legjobb úszója – ranglista (Kovács Karolina cikke)

Kovács Karolina

Vb-résztvev#337; az U19-es csapat – MTI

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!