Hirmagazin.eu
Főoldal » Zsarolással, fenyegetéssel vádol Gáspár Bea
Bulvár

Zsarolással, fenyegetéssel vádol Gáspár Bea

Bea asszony állítja, a blogját és gasztro témájú oldalát elkészítő és üzemeltető cég fenyegeti őt, mivel nem tudja kifizetni járandóságukat.

Miután Győzike felesége megnyert egy séfversenyt, elindította saját blogját és az erre épülő Facebook-profilját. De a NAV-botrány érzékenyen érintette, így hiába a 10 milliós nyeremény, nem tudta kifizetni a tervező, üzemeltető céget. Gáspár Bea az egyik magazinnak el is ismerte tartozását, miközben azt állítja, hogy a cég fenyegeti, sőt zsarolja őt azzal, hogy leállítják az oldalakat, melyekhez hozzáférést sem kapott. Ezzel szemben a valóság egészen más.

“Amit Bea asszony csinál, az abból fakad, hogy szeretne címlapon lenni. Valójában azért nincs hozzáférése az oldalaihoz, mert nem tesz ezért semmit. Egy általa megjelölt személy megkapta a jelszavakat, és kapott egy lemondónyilatkozatot is, amivel a nevére kerülhetne a domainnév.

Fenyegetésről pedig szó sem volt, ahogyan arról sem, hogy bárki lekapcsolná az oldalakat.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy most is minden üzemel, miközben várunk a pénzükre”

– mondta lapunknak az üzemeltető cég egyik alkalmazottja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nem mindennapi, igazán ötletes módon kérte meg kedvese kezét egy ismeretlen ifjú – a taktika bevált, Veronika igent mondott.

info

Milliókat kap a semmiért

Edit

Friderikusz is egyfajta utolsó mohikán?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------