Hirmagazin.eu
Főoldal » Zombiapokalipszis Budapesten: az új kábítószer őrjöngő vadállatokat csinál áldozataiból.. – videó – (18+)
Belföldi hírek

Zombiapokalipszis Budapesten: az új kábítószer őrjöngő vadállatokat csinál áldozataiból.. – videó – (18+)

11 embert már megölt az új drog, a „bika”, ami alig egy hónapja tűnt fel Magyarországon. Már Budapesten is itt az új szer.

Az ott lakók attól tartanak, hogy a Szabolcs utca és az azt a Podmaniczkyvel összekötő alagút lett a főváros új Hős utcája. Kettesével, hármasával együtt mozgó férfiak őrjöngenek a földön fekve, vagy sétálgatnak, mint a zombik. A Ripost munkatársai azt látták, ahogy fényes nappal bonyolítják a drogbizniszt…

„Zombiapokalipszis van a Podmaniczky-alagútban. Valami új dizájnerdrog van a piacon?„ – kérdezte a Facebookon egy olvasónk. Ez augusztus 1-jén történt, akkor, amikor még nem volt szó a „bika” nevű új kábítószerről: a rendőrség ezen a héten jelentette be, hogy az új drog miatt 11 ember halt meg Magyarország keleti megyéiben. Elmentünk a helyszínre, és úgy tűnik, a „bika” tényleg Budapestre ért…

Fotó: Facebook

„Félünk, bevallom” – mondta egy, a Szabolcs utcában lakó anyuka a ripostnak. Biciklijével a Podmaniczky felől érkezett a kis alagútba, ahol éppen három, bedrogozott férfi mászkált, miután a dílerüktől megkapták a cuccot. Az itt lakók azt mondják, egy hónapja durvult el ennyire a helyzet, a dílerek csoportokba verődve, fényes nappal az utcán árulják a portékájukat, és gyakran fekszenek teljesen kiütött emberek az utcán.

A ripost munkatársai szemtanúi voltak több drogbisznisznek is: mindig ugyanaz a férfi, intéssel csoportot gyűjtött maga köré, és jól láthatóan gazdát cseréltek a kezekben valamik. A férfiak ezután vagy a Lehel tér irányába indultak el, vagy a Podmaniczky utca felé vezető kis alagút felé. Ezután többen bementek a Szabolcs utca egyes szám alá, majd pár perccel később, onnan kijőve újabb férfiakkal találkoztak. Mikor azonban munkatársainkat kiszúrták, azonnal szétszéledtek, csak egyikük merészkedett ki később az alagútból, aki megfenyegette újságírónkat. A férfi azt érzékeltette: az alagút az övék, ott senki se merjen semmit felvenni!

Fotó: police.hu

„A Bulcsú utcában kettesével, hármasával szoktak sétálni, kora délután aztán a Podmaniczy felőli oldalon döglenek a kijáratnál” – mondta lapunknak egy gyakran ott közlekedő helybeli, aki szerint az elmúlt egy hónapban kezdett ennyire eldurvulni a helyzet azon a környéken.

„A környékbeliek szerint valami új drog jelent meg a piacon, mert nagyon nagy most a mozgás, és sokkal több az „elzombisodott” ember”

– teszi hozzá. Sejtésük szerint a Hős utcai drogosok egy része költözött át ide, és most új bizniszbe kezdtek.

 

Fotó: police.hu

 

Egy biztos: a csoportokba verődött, kétes alakok megnehezítik az ott lakók, vagy arra közlekedők életét, hiszen sosem tudhatják, valamelyik férfi mikor őrül meg annyira, hogy valakire rátámadjon.

Már 11 ember belehalt a „bikába”

Mint arról kedden az ORFK beszámolt: új magyar dizájner drog jelent meg a piacon, amely már 11 ember halálát okozta. A halálesetekben Borsod, Nógrád, Tolna, Fejér és Szabolcs megye érintett, de a fővárosig nyúlnak a szálak. Az áldozatok „varázsdohányban” szívták el az új dizájnerdrogot, a halálukat megelőző percekben szívtájéki fájdalomra, légzési nehézségre panaszkodtak, a halál előtt görcsös rohamuk volt.

 

Fotó: Ripost

Miért hívják Bikának?

Zacher Gábor a ripostnak azt mondta: az Ördög lehelete elnevezésű dizájnerdrog óta nem volt ennyire veszélyes szer a piacon, az 2016-ban okozta a legnagyobb gondot Magyarországon. A neve azért „bika”, mert nagyon durva és gyors a hatása, ráadásul nagyon olcsó.

 

Hasonló hírek

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Orbán Viktor: Amit vállaltunk, azt teljesíteni fogjuk, július 1-jével kifizetjük az 500 ezer forintot az egészségügyi dolgozóknak

Géza

Lézerrel vakítottak el egy pilótát Budapest felett

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------