Hirmagazin.eu
Főoldal » Zöldterületi rehabilitáció kezdődött Letenyén
Életmód hírek

Zöldterületi rehabilitáció kezdődött Letenyén

A zöldterületek felújítása és bővítése, valamint a városközpont kulturális, kereskedelmi és szolgáltató jellegének erősítése a célja annak a mintegy 200 millió forintos projektnek, amelynek munkálatai nemrég kezdődtek Letenyén – tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

Hirmagazin.eu – zöldterületek felújítása

A kevesebb mint ötezer lakosú város térségi, gazdasági szerepköre az utóbbi húsz évben megnövekedett, fejlődött az idegenforgalma, illetve egyre növekedett a városon áthaladó közúti forgalom, annak káros hatásaival együtt. Új lakóterületek alakultak ki, több lakóépületet felújítottak, a városközpontba jelentősebb, igényesebb intézmények települtek – írták.

Az évtizedekkel ezelőtti fejlesztések méretükben ma is kielégítik a szükségleteket, azonban a létesítmények épületszerkezeti, funkcionális, esztétikai szempontból rehabilitációra érettek. A városközpontban nincs ma olyan rekreációs és sportterület, amely lehetővé tenné az aktív kikapcsolódást, hiányoznak vagy nehezen elérhetőek az olyan kiegészítő szolgáltatások, amelyek a sportolási lehetőségeket támogatnák – indokolta a projektet az önkormányzat.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból mintegy 200 millió forintból megvalósuló letenyei zöldterületi fejlesztések célja, hogy a jelenleg elhanyagolt képet mutató zöldfelületeket megújítsák, illetve javuljon sport-rekreációs célú használhatóságuk. A Béci-patak ma még kihasználatlan zöldfelületet jelentő partja, valamint a mai művelődési ház, azaz az egykori kastély kertjének felújításával egybefüggő zöldfelület alakul ki – írták.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Egy Őszinte Nő, akivel sok férfi nem tud mit kezdeni!

Mazsi

Odatette a kesztyűt a beteg baba mellé, másnap mindenki sírva fakadt!

Edit

Miért mész bele szexkapcsolatokba, miközben nem is ezt szeretnéd?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!