Hirmagazin.eu
Főoldal » Znamecz Ádám és a Smoke & Charm 5.ODT
Sporthirek

Znamecz Ádám és a Smoke & Charm 5.ODT

Smoke & Charm 5.ODT lesz április elsején a kiskunlacházi repülőtéren. Znamecz Ádám szervezőt kérdem a rendezvény előtt.

Kedves Ádám megosztanád a portál olvasókkal, hogy akik kilátogatnak a rendezvényre mit is láthatnak „Smoke & Charm 5.ODT” néven? Mióta is foglalkoztok ilyen jellegű találkozókkal?

– 2013 nyarán indult az oldal és 2014-ben csináltuk az első találkozónkat a Fritzen Festtel közösen tavasszal Tökölön. Ide sikerült pár száz autót elsőre kihozni, amit kezdeti szárnypróbálgatáshoz mérve sikeresnek könyveltem el. A második találkozó szintén 2014-ben került megrendezésre  Velencén a DrótSzamár kempingben. Itt már látványosan több látogatót sikerült elcsalnunk és külön öröm volt számomra az, hogy szlovákiából, romániából és más szomszédos országokból is jöttek “csapatok” csak ezért a 2 napos kis találkozóért a tó mellett.

A rendezvényre ellátogatók láthatják az ország legszebb és legerősebb dieseleit márkától függetlenül.

Találkozóinkon igyekszünk a diesel motorsportot is bemutatni, hazai építésekkel. A club és a találkozók lényege, hogy szemléltessük, mit lehet kihozni egy hétköznapi ember pénztárcájához elérhető árban lévő utcai diesel autóból. Aki el jön, részt vehet a szokásos autós találkozós programokon (felni kitartó verseny, szépségversenyek, kipufogó és hifi hangnyomás mérések stb). Illetve ezeken túl igyekszünk mindent megtenni a showért. Így kapott helyet a “kormoló verseny” is a programjaink között. Ez látványos és akadnak olyan diesel fanatikusok, akiknek ez tetszik így az Ő “igényeiket” is igyekszünk kiszolgálni. Bár a diesel tuning és a Smoke & Charm nem a koromról szól eredetileg bármennyire is ezt sugallják a sztereotípiák. Smoke & Charm lényege utcai dieselek esetén, hogy sármosan kormoljon az autó, tehát éppen hogy csak pamacsoljon. Míg a versenysportban nyilván az idő a lényeg és nem a korom mennyisége. Ezzel egyidejűleg zajlanak az OB-k a DragRacing sátránál.

Tehát gumifüstben, koromban és adrenalinban gazdag rendezvényen vehetnek részt a látogatók. Immár ötödször!

Kik is vehetnek részt ezen a rendezvényen, és milyen autóval?

– A rendezvényen bárki részt vehet és bármilyen autóval. Márkától és üzemanyagtól függetlenül. Értelemszerűen a diesel járműveken lesz a hangsúly, akár még kamionnal is jöhetnek a látogatók!

Mint láttam a tavaly decemberi adomány gyűjtésetek Egerben nagy sikert aratott. Terveztek még a közeljövőben?

– Igen, tervezünk mindenképpen, hamarosan be is fogom jelenteni a helyet és az időpontot. Úgy gondolom, hogy ezt az erőt, amivel a club bír muszáj jó dologra felhasználni, ha arról van szó, hogy összekovácsoljuk a bandát valami jó érdekében. Tavaly decemberben mínusz kettő fokban 300 autó és közel 600 ember érkezett meg a parkolóba és hozott adományokat az egri gyermekotthon és a heves megyei árvák számára. Több száz 1-18 éves árva gyermeknek tettük boldogabbá a Karácsonyát. Továbbra is szeretném az árvákat támogatni, úgy vélem az ember nem tehet arról, hogy hova születik mégis a mai világban sokan ebbe nem gondolnak bele és úgy is állnak másokhoz.  

Találkozzunk Smoke & Charm 5.ODT tagjaival április elsején kiskunlacházán!

– Hajósi Miklós –

Hasonló hírek

Újabb siker: Hosszú három arannyal zárt Dohában, Verrasztó is nyert egyet

Mazsi

Kettesfogathajtó-vb – Látványos megnyitó várható szerdán

info

Győzött és csoportelső a labdarúgó-válogatott

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------