Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Zebrán sodorták el a kislányt

Egy 11 éves gyermek akart átfutni az úttesten Veszprémben. (2019. 03. 23., szo – 13:46, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen sodort el egy személygépkocsi egy gyalogost 2019. március 23-án Veszprémben. A 11 éves kislány 12 óra 7 perc körül a Brusznyai Árpád úton akart átkelni egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen.

A gyermek megpróbált átfutni az úttesten, ekkor azonban egy jobbról érkező személygépkocsi elsodorta. A lány a balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen való áthaladás esetén a gyalogosok fokozott odafigyelésére van szükség. Mindig kellő körültekintéssel lépjenek le az úttestre és piros jelzés esetén soha ne kezdjék meg az úttesten való átkelést.

Vigyázzanak magukra és egymásra!

 …hogy mindenki hazaérjen!

police

Hasonló hírek

Baleset Taktaharkánynál szerda késő délután: 10 gyerek és 3 felnőtt sérült meg

Géza

Gáztűzhellyel akart fűteni, majdnem belehalt a férfi

Mazsi

Egyedül kószált két kisgyermek szilveszter éjjel a fővárosban, az anyjuk italozni ment! Rendőreink biztonságba helyezték a gyermekeket! Köszönjük! Oszd meg!

Géza