Image default
Bulvár

Zámbó Jimmy a síron túlról üzent a fiának: komoly döntésre szánta el magát Krisztián

Budapest − Vasárnap lesz Zámbó Jimmy (†42) születésének 61. évfordulója, amelyről a február 23-i koncerten emlékeznek meg, ahol különleges feldolgozás is felhangzik majd a Király első házasságából született fia, Krisztián (39) előadásában.

– Már méltónak érzem magam arra, hogy apám legismertebb dalát is átdolgozzam. Túl nagy volt az árnyék és túl sok a kritikus, de mindez már nem érdekel, és ezt neki köszönhetem – magyarázta az énekes, és a Mindent megbocsát című slágerre célzott.

– Apám megjelent álmomban, és megértőn bólogatott. Szerette volna, ha zenész lesz belőlem, de erre sokáig nem álltam készen. Az X-Faktor után is kétségek gyötörtek, de beláttam, jól érzem magam a színpadon. Sosem fogok felérni az ő szintjére, de helyén van a szívem, és küldetésem, hogy a dalai iránti érdeklődést a mai fiatalokban is fenntartsam – tette hozzá Krisztián, aki rögzíti is az újragondolt dalt, sőt videóklipet is forgat hozzá.

Tetkó: Krisztián nagyon közel állt édesapjához, néhány éve még magára is tetováltatta az arcképét /Fotó: RAS Archiv

– Szeretném helyretenni a dalszöveg üzenetét. Nem arról szól, amit sokan belegondolnak. Ez a megszállott zseni himnusza, akinek a zene és a család volt a mindene. Pásztor László ezt remekül elkapta – fejtette ki Krisztián, és a Magneoton lemezkiadó tulajdonosára, és a Neoton Família korábbi vezetőjére utalt, aki korábbi cikkünkben is elismerte: Jimmynek tetszett, amilyennek e dalban leírta.

Krisztián lelkét már csak az nyomasztja, kívülállónak érzi magát apai rokonságában.

– Jóban vagyok mindenkivel, mégis kakukktojásnak érzem magam, és valami azt súgja, ez már így is marad. Az emlékkoncertet azonban nagyon várom, és remélem, addigra a nagyim és a nagynéném is felépül – mondta, és a tüdőgyulladást szenvedő Mariettáról (62), illetve a combcsonttöréssel kórházban kezelt Anna néniről (93) beszélt.

– Marietta antibiotikumos kúrája még tart, de a koncertig rendbe jön, édesanyámat pedig hamarosan hazahozhatjuk – tudtuk meg Zámbó Árpytól (59), aki szintén fellép az emlékkoncerten, és kérdésre válaszolva azt is elárulta, okkal szerepel a plakáton téves szám. – Története van, miért a 60-as került rá, és nem a 61-es, de ezt csak ott mondom el.

Kis Grófo is dalban mondja el

– Jegyek még korlátozott számban kaphatók! – olvasható a 18 éve elhunyt Zámbó Jimmy (†42) emlékének szentelt közösségi oldalon, és a Csepeli Munkásotthon tájékoztatása szerint Bangó Margit, Szikora Robi, Solymos Tóni, Oláh Gergő, Kökény Attila, L.L. Junior, Péter Sramek, Nyári Károly és Kis Grófo is énekel majd Jimmy-slágert a 460 férőhelyes színházteremben, sőt a 100 Tagú Cigányzenekar is színpadra lép.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Megszólalt a műtétje után Caramel: pokoli kínokat kell átélnie

Géza

Bochkor Gábor durván beszólt a nőknek, kiakadtak a hallgatók!

Mazsi

Krisztián, Jimmy első feleségével titokban látogatott el az apjához

info