Hirmagazin.eu
Főoldal » Youtube-tähti Sara Forsberg jätti levy-yhtiönsä ja haukkuu Ur Cool -kappaleensa
FINN - Kielikoulutus

Youtube-tähti Sara Forsberg jätti levy-yhtiönsä ja haukkuu Ur Cool -kappaleensa

Kansainväliseksi Youtube-tähdeksi pari vuotta sitten noussut Sara Maria Forsberg kertoo sunnuntaina julkaisemallaan videolla jättäneensä levy-yhtiönsä Capitol Recordsin kaksi viikkoa sitten.

”Ansaitsette selityksen, miksi en koskaan julkaissut musiikkia sinkkuni lisäksi”, Forsberg sanoi.

Forsbergin lähdön syynä olivat sovittamattomat erimielisyydet tuottajan ja levy-yhtiön välillä, joiden vuoksi tuottaja jätti yhtiön.

”Sen jälkeen kukaan ei tuottanut enää levyäni”, Forsberg kertoo videolla.

Sopimuspykälien vuoksi Forsberg ei myöskään voinut jatkaa levy-yhtiössä tekemällä itsenäisesti omaa musiikkia, joten lopulta Capitol Records suostui purkamaan suomalaislaulajan sopimuksen.

”Olen kiitollinen, että he antoivat minun mennä.”

Forsberg paljastaa videolla myös vihanneensa hänen vuosi sitten huhtikuussa julkaistua ensisingleään Ur Cool.

”En pitänyt kappaleesta yhtään. Se ei ole sellainen, jonka halusin olevan ensisingleni. Mutta tuottajallani on valtaa, luotin häneen ja hänen näkemykseensä.”

Forsberg solmi levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen levy-yhtiön kanssa toukokuussa 2014, mutta häneltä on tähän mennessä ilmestynyt vain yksi kappale.

”Ensimmäisen puolen vuoden ajan etsimme oikeaa biisiä. Minulla oli useita biisejä, jotka olisin halunnut ensisinkuksi, koska ne olisivat sopineet minulle, persoonalleni ja äänelle. Kun tuottajani kertoi löytäneensä minulle sopivan biisin, ja kuulin sen, sanoin, etten halua tehdä sitä, se ei kuulosta minulta.”

Forsberg kertoo olevansa iloinen, että voi viimein jättää Ur Coolin taakseen, eikä hänen tarvitse esittää sitä enää koskaan.

”Aion yhä tehdä musiikkia, ja nyt se tapahtuu nopeammin, koska minulla ei ole takana suurta levy-yhtiötä pidättelemässä minua. Voin tehdä mitä haluan. Olen hyvin onnellinen. En ole vihainen ollenkaan, että lähdin levy-yhtiöstä”, Forsberg sanoo.

”Koko sen ajan, jolloin minulla oli sopimus, koin, että se ei ollut tarkoitettu. Koko taiteilijuuteni ja brändini oli tuottajieni visio minusta, eikä minun itseni.”

Pietarsaarelaislähtöisen Forsbergin elämä on ollut aikamoista nousukiitoa sen jälkeen, kun hänen vuonna 2014 julkaisemastaan niin sanotusta kielivideosta tuli hitti. Forsberg on muun muassa muuttanut Los Angelesiin ja saanut levytyssopimuksen lisäksi elokuvarooleja sekä luonut avaruuskielen uusimpaan Star Wars -elokuvaan. Eikä hän suinkaan ole vielä palaamassa takaisin.

”En ole tulossa takaisin Suomeen. Asun yhä Kaliforniassa. Tämä ei ole minkään loppu”, Forsberg sanoo videolla.

Korjattu 6.3. klo 13.47: Levy-yhtiön nimi on Capitol Records, ei Capital Records.
http://static-gatling.nelonenmedia.fi/file/sites/default/files/img/675cc742676446f1a60bd8af261b12be4c252c61-2326948-sarapuhuu_01.jpg

Kuuntele Sara Forsbergin avaruuskieltä
Sara Forsberg puhuu luomaansa avaruuskieltä Nytin Juho Typölle.
http://www.hs.fi/kulttuuri/a1457232272976

Hasonló hírek

Jännitys Lähi-idässä kiihdyttää asekauppaa

info

Lasten palvelun hinta tuplaantuu: ”Iskee kovaa pienituloisiin”

info

Arhinmäki ennakoi porvarihallituksen heikentävän työehtoja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!