Hirmagazin.eu
Főoldal » XV. kerületi tragédia: az unokáját mentette a nagypapa, aki szörnyethalt a pusztító lángokban – Nem tudni, mi lesz most a 12 éves kisfiúval
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

XV. kerületi tragédia: az unokáját mentette a nagypapa, aki szörnyethalt a pusztító lángokban – Nem tudni, mi lesz most a 12 éves kisfiúval

Budapest —Drámai eseményekre riadtak hétfő hajnalban a XV. kerületben. Egy lángokban álló házból egy kisfiú kétségbeesett kiáltozása hallatszott ki.

„Segítség, valaki mentse meg az életemet” – rimánkodott a 12 éves fiúcska, miután a házat, amiben a nagyszüleivel élt, méteres lángok nyaldosták. A kiérkező rendőrök egy percet sem haboztak, halált megvető bárotorsággal hozták ki a gyermeket az égő pokolból, a nagyszülők, Ilona néni és Gyuri bácsi azonban már nem tudott elmenekülni, a tűz csapdájában ragadtak. Egyikük a mentőautóban, másikuk a kórházban vesztette az életét. A fiú egyedül és kizárólag a nagypapájának köszönheti az életét, akinek – amint álmából felébredve észlelte a bajt

az első dolga volt, hogy megfogja unokáját és az életét mentve kitette a tetőre.

Úgy tudjuk, a gyermeknek a nagyszülei voltak a gyámjai, így most nagy kérdés, hogy miután egyetlen pillanat alatt elveszítette azokat, akiket a legjobban szeretett, hova kerül.

A helyszínelés hamar kiderítette, hogy nem baleset vezethetett a tragédiához. A rendőrség még aznap elfogott egy férfit, ő okozhatta a tüzet /Fotó:  police A helyszínelés hamar kiderítette, hogy nem baleset vezethetett a tragédiához. A rendőrség még aznap elfogott egy férfit, ő okozhatta a tüzet /Fotó: police

Mint kiderült, a házaspár nem egy véletlen áldozata lett, a tüzet szándékosan okozta a velük egy háztartásban élő, 51 éves M. András.

Láttuk a füstöt, majd azt, hogy perceken belül rengeteg tűzoltó és rendőr jelent meg. Elképzelésünk nem volt, mi történhetett

– mondta az egy kicsivel lejjebb lakó szomszéd, aki nem akart hinni a fülének, amikor kiderült, gyújtogatás történt.

A XV. kerületi Pázmány Péter utcában lévő ingatlan porig égett. A telken áll egy másik ház is, ott éltek a tulajdonosok, akik megengedték az Erdélyből érkező nagyszülőknek, hogy kisunokájukkal az általuk nem használt hátsó házban éljenek.

Úgy tudjuk, a gyanúsított is Erdélyből jött, ő is ott kapott szállást, ahol Gyuri bácsiék. Azt még vizsgálják, hogy a férfi bosszúból gyújtotta-e rá a lakótársaira az ingatlant, avagy véletlenül okozott tüzet. Előbbi verziót erősíti, hogy a helyszínről elmenekült, a rendőrök Újpesten találták meg a bujkáló férfit.

Az utcabeliek a házaspárt és M. Andrást nem ismerték, az ingatlan tulajdonosát azonban annál inkább, aki építési vállalkozó. Éppen emiatt nagy volt náluk a jövés-menés, sok munkás megfordult ott, akik közül többen is a hátsó házban szálltak meg, amíg nekik dolgoztak.

Emberölés miatt nyomoznak

Mivel a tűzeset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztály több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megölte feleségét, mert azt hitte, az ördög beszél hozzá

Mazsi

Brutális: saját kutyája marcangolt össze egy férfit Budapesten

Géza

Bővült a kör, újabb dílert gyanúsítanak rendőreink – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!