Bulvár

WSJ: Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, majd az ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett neki, hogy hallgasson

WSJ: Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, majd az ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett neki, hogy hallgasson

A Wall Street Journal állítja, hogy az amerikai elnök az esküvője után egy évvel feküdt le a Stephanie Clifford nevű pornóssal.

A Wall Street Journal névtelen forrásokra hivatkozva állítja, hogy Donald Trump egy évvel a feleségével, Melania Trump kötött házassága után, 2006-ban a Tahoe-tó partján rendezett golfverseny során lefeküdt egy Stephanie Clifford nevű felnőttfilmekben szereplő nővel. Tekintettel az elnök elleni számos zaklatási vádra, azt is hozzá kell tenni, hogy a pornószínésznő azt mondta a barátainak: az együttlét kölcsönös belegyezéssel zajlott.

WSJ Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, majd az ügyvédje 130 ezer dollárt fizetett neki, hogy hallgasson 1
Stephanie Clifford / Wikipédia

A lap már korábban írt arról, hogy tavaly novemberi választás előtt két hónappal a Stormy Daniels néven ismert hölgy elígérkezett egy tévéműsorba, hogy ott beszámoljon az esetről. Ez nyilván nagyot szólt volna, de Clifford végül lemondta a szereplést, mindenféle magyarázat nélkül. A WSJ szerint ennek az lehet az oka, hogy Michael Cohen, Trump cégének akkori ügyvédje, aki ma is képviseli az elnököt,

130 ezer dollárt fizetett neki a hallgatásért.

Sem az ügyvéd, sem a Fehér Ház nem kommentálta az összeg kifizetéséről tett állítást, de az ügyvéd tagadta, hogy Trump lefeküdt volna a nővel, a Fehér Ház pedig azt írta, ezek régi és sokszor tagadott pletykák. Sőt, az ügyvéd elküldte a Wall Street Journalnek az egykori pornós nyilatkozatát is, amelyben ő maga is tagadja, hogy lefeküdt volna Trumppal, a kenőpénzről szóló állítást pedig “tökéletesen hamisnak” nevezi.

via 444/Forrás: Szeretlek Magyarország

Címkép: Myspace

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Ijesztő orvosi diagnózist kapott Szűcs Judith: Mi lesz vele?

Mazsi

A Hoff uralkodik Hasselhoff fölött

info

Döbbenetese átalakuláson ment keresztül Kozsó! + Videó!

info