Image default
Sporthirek

Willi Weber: Újra látjuk Michael Schumachert…

1994. november 13-án, vagyis 25 éve szerezte a német autóversenyző, Michael Schumacher a Forma-1-ben első világbajnoki címét.

Ennek apropóján beszélt az egykori versenyzőről a menedzser, Willi Weber, aki végigkísérte 1991-től 2010-ig a pályafutását.

A hétszeres bajnok Schumacher 2013. december végi súlyos síbalesete és kómája után Weber nem látogathatja egykori pártfogoltját, erről a felesége döntött. Csak a legszűkebb baráti körrel tartják a kapcsolatot, így a 72 éves Weber nem lát rá párizsi rehabilitációjára.

Weber most a kölni székhelyű Express című lapnak nyilatkozott, és mindenkit meghökkentett. Azt állítja ugyanis, hogy Schumachert újra láthatjuk, és visszatér a nyilvánossághoz.

“Harcos típus, nagy küzdő. Ha lesz esélye, a gyógyulásban is ki fogja használni. Ennek így nem lehet vége. Imádkozom érte, és meggyőződésem, viszontlátjuk őt. Szeretném megfogni a kezét, a szemébe nézni, átölelni. Corinna azonban elutasította a jelenlétem. Valószínűleg attól tart, ha találkozom velük, elmondom másoknak is, amit látok.”

index, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Exférjét idézte Hosszú Katinka: úgy szurkolt, akár Shane Tusup

Géza

Hosszú egy arannyal és három ezüsttel zárt Dubajban

info

Fucsovicsék újra tüzelnek, a teniszszövetség “újabb ügyeiről” írnak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------