Hirmagazin.eu
Főoldal » VV Fanni-gyilkosság: itt a rendőrség bejelentése a nyomozásról
Bulvár

VV Fanni-gyilkosság: itt a rendőrség bejelentése a nyomozásról

Fontos döntést hozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Már több mint hat hónapja zajlik a nyomozás Novozánszki Fanni ügyében, amely eltűnésként indult, de gyorsan átkerült a gyilkossági nyomozókhoz. Mint megírtuka rendőrség gőzerővel keresi a holttestet, minden eszközt bevetnek, és már külföldre is kiterjesztették a kutatást.

Az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László már november vége óta ül előzetes letartóztatásban: őt akár holttest nélkül is elítélhetik, ha elegendő bizonyítékot sikerül összegyűjteni. Az előzetesét már többször meghosszabbították.

– Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét – mondta korábban a Blikknek dr. Lichy József.

A rendőrség nem adja fel, megkeresésünkre, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása, a következő választ kaptuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Ördög Nóráék hótaposót és nagykabátot adtak a gyerekeikre Indiában

Géza

Andy Vajna: „Vállalkozásaim mintegy 1000 családnak adnak munkát”

Edit

22 éve egy telefonfülkében talált az újszülött csecsemőre, most újra találkoztak

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------