Image default
Bulvár

VV Fanni-gyilkosság: itt a rendőrség bejelentése a nyomozásról

Fontos döntést hozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Már több mint hat hónapja zajlik a nyomozás Novozánszki Fanni ügyében, amely eltűnésként indult, de gyorsan átkerült a gyilkossági nyomozókhoz. Mint megírtuka rendőrség gőzerővel keresi a holttestet, minden eszközt bevetnek, és már külföldre is kiterjesztették a kutatást.

Az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László már november vége óta ül előzetes letartóztatásban: őt akár holttest nélkül is elítélhetik, ha elegendő bizonyítékot sikerül összegyűjteni. Az előzetesét már többször meghosszabbították.

– Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét – mondta korábban a Blikknek dr. Lichy József.

A rendőrség nem adja fel, megkeresésünkre, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása, a következő választ kaptuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

X-Faktor: ilyen még nem volt, hatalmas botrány tört ki Jimmy dala miatt! Oszd meg!

Géza

Szokatlan kijelentést tett Pataky Attila, hirtelen fogyásáról is beszélt

Mazsi

Megható családi titkokról vallott Gaál Noémi

Mazsi