Image default
Bulvár

VV Fanni-gyilkosság: itt a rendőrség bejelentése a nyomozásról

Fontos döntést hozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Már több mint hat hónapja zajlik a nyomozás Novozánszki Fanni ügyében, amely eltűnésként indult, de gyorsan átkerült a gyilkossági nyomozókhoz. Mint megírtuka rendőrség gőzerővel keresi a holttestet, minden eszközt bevetnek, és már külföldre is kiterjesztették a kutatást.

Az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László már november vége óta ül előzetes letartóztatásban: őt akár holttest nélkül is elítélhetik, ha elegendő bizonyítékot sikerül összegyűjteni. Az előzetesét már többször meghosszabbították.

– Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét – mondta korábban a Blikknek dr. Lichy József.

A rendőrség nem adja fel, megkeresésünkre, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása, a következő választ kaptuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Most már biztos! Nem tér vissza a színpadra Kulka János

Mazsi

Tömegeket vonzott a Bazilika elé Boogie

info

Bezárták a bölcsibe a 10 hónapos gyereket, mert a szülők nem mentek érte – videó

Edit