Image default
Bulvár

VV Fanni-gyilkosság: itt a rendőrség bejelentése a nyomozásról

Fontos döntést hozott a Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Már több mint hat hónapja zajlik a nyomozás Novozánszki Fanni ügyében, amely eltűnésként indult, de gyorsan átkerült a gyilkossági nyomozókhoz. Mint megírtuka rendőrség gőzerővel keresi a holttestet, minden eszközt bevetnek, és már külföldre is kiterjesztették a kutatást.

Az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László már november vége óta ül előzetes letartóztatásban: őt akár holttest nélkül is elítélhetik, ha elegendő bizonyítékot sikerül összegyűjteni. Az előzetesét már többször meghosszabbították.

– Nagyon bízunk benne, hogy a gyanúsított továbbra is előzetesben marad, és előbb-utóbb elárulja, hova rejtette el Fanni holttestét – mondta korábban a Blikknek dr. Lichy József.

A rendőrség nem adja fel, megkeresésünkre, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása, a következő választ kaptuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Letolt nadrággal fetrengett egy parkoló közepén Kerry Katona

info

Komoly vádak: Megcsalja gyermekei anyját Erdei Zsolt?

Mazsi

Gianninak nem volt szimpatikus Debreceni Zita

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------