Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Vujity Tvrtko elképesztő ügyben nyomoz Pekingben
Vujity Tvrtko elképesztő ügyben nyomoz Pekingben

Vujity Tvrtko elképesztő ügyben nyomoz Pekingben

Hirdetés

A me­nesz­tett ri­por­ter nem ke­se­reg. Pe­king­ben éli vi­lá­gát, és jókat mah­jon­go­zik szom­szé­da­i­val, mi­köz­ben élete film­jét for­gatja.

A TV2-től kirúgott riporter, Vujity Tvrtko nem unatkozik, és nem is kesereg. Napokkal ezelőtt még Boszniából posztolt képet Facebook-oldalára, majd Franciaországból adott életjelet magáról, ahol leforgatta élete legfontosabb filmjének első kockáját, ezután pedig Peking felé vette az irányt.

Életem filmje forog tovább. Ma Franciaországban, holnaptól Pekingben. Csak remélni merem, hogy egyszer majd Magyarországon is láthatjátok azt a filmet…

– írta akkor Tvrtko, aki egy évig szervezte utazását, melynek célja, hogy bemutassa – szavaival élve – a magyar történelem egyik legelképesztőbb, ismeretlen fejezetét.

“Indulok tovább, a legmagyarabb történetem nyomába. Életem filmje forog tovább, a különleges nyomozás folytatódik. Viszlát, Európa…”

– köszönt el néhány nappal ezelőtt Európától a riporter.

Pénteken pedig egy olyan képet tett közzé oldalán, melyen éppen a pekingi szomszédaival dominójátékozik. Tvrtko meghallotta a hangos szurkolást szobájából, és úgy döntött kipróbálja magát ő is a mahjongban. Bár szomszédai nem kímélték, hiszen hatból hatszor veszített.

Vujity Tvrtko elképesztő ügyben nyomoz Pekingben

Vujity Tvrtko elképesztő ügyben nyomoz Pekingben 1

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: