Hirmagazin.eu
Főoldal » Vona Gábor szilveszteri mókázásain nevetni ugyan nem fogtok, de megdöbbenni igen! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg, ha mered!
Belföldi hírek

Vona Gábor szilveszteri mókázásain nevetni ugyan nem fogtok, de megdöbbenni igen! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg, ha mered!

Minden túlzás nélkül elképesztő videót tett közzé Vona Gábor. Kilenc perc az egész, és feltehetően tetszeni fog a legelszántabb Jobbik-rajongóknak, akik rajonganak az antiszemita, cigányellenes, homofób botrányokkal lebukott és most már szerintük megnéppártosodott Jobbik háttérvezetőjéért, a bukott pártelnökért.

Ilyen emberből viszont egyre kevesebb van, úgyhogy minden túlzás nélkül állíthatjuk: a nézők többsége döbbenten fogja nézni, hogy Vona a szilveszteri mókázásában hogyan képes ennyire megalázi saját magát.

Vona Gábor biztosan bánja, hogy nem mászott be a köztévé székházába és nem készített magáról Kunhalmi- meg Hadházy-videókat, ezért most pótolja. Figyelem! Nevetni nem fog, de elképedni igen.

Akinek nincs türelme végignézni Vona Gábor – középiskolás videószakkörösök kifejezését kölcsönvéve – kacagtató “bakiparádéját”, azok számára röviden összefoglaljuk.

Tegyük félre, hogy általában nem annyira vicces, hogy emberek hibáznak. Általános tapasztalat: egy amerikai vígjáték végén, ha a végefőcímnél az elrontott jeleneteket megmutatják az alkotók, a nézők éppúgy otthagyják a mozitermet, mint amikor csak sima végefeliratok mennek. De ez legyen Vona problémája.

Az viszont már messzebbre vezet, hogy milyen maga az összeállítás. A most ismét szakállas Vona (micsoda ragyogó ötlet volt, hogy éppen a kampányban változtatta meg a külsejét, hogy esetleg ne ismerje fel mindenki!

És micsoda ragyogó marketingötlet a folytatás is, hogy férfias szakállát viszont a kampány, a kolosszális vereség után azonnal levágatta!) elrontott mondatait mutatja meg a nézőknek. Van egy videoblogja, ott mond nagy bölcsességeket, és mint most kiderült, ott szokott – még ő is – hibázni.

Ezeket az elrontott felvételeket tárja a nyilvánosság elé.

De mik a legfőbb üzenetei?

1. nagyon könnyed, Vona-kifejezéssel laza ember – vagyis nem az a görcsös politikus, aminek kinéz

2. hasonlít Gandalfra, hiszen Gandalfként muslincákat gyűjt össze

3. tudja, kicsoda Juhász Előd

4. és talán a Vona számára legfontosabb üzenet: bár Terry Black azt állította, hogy meleg partikon találkozott többször is Vonával, de neki semmi, de semmi köze Terry Black-hez, hiszen akkor nem viccelődne Terry Black-kel. Micsoda duplacsavar!

Akinek van türelme, nézze meg a valóban döbbenetes felvételt. Ez Vona Gábor.

Forrás: origo.hu

Hasonló hírek

Nem a CT berendezés hiánya miatt halt meg egy kislány, hanem agyvérzésben

Edit

Már 773 ezren vettek részt a családok védelméről szóló nemzeti konzultációban

Géza

Elektronikus ügyintézés a rendőrségen idéntől

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!