Főoldal » Vona-ellen puccs készül a Jobbikban… Elég a Haynau-dicsőítésből! – VIDEÓ
Belföldi hírek

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban… Elég a Haynau-dicsőítésből! – VIDEÓ

A leg­fris­sebb ér­te­sü­lé­sek sze­rint Vona Gábor már saját “kuruc” al­el­nö­ke­ire támad a Job­bik­ban. A lá­za­dók vi­de­óüze­ne­tet in­téz­tek hozzá!

Mindeddig csendben voltak, megfélemlítették vagy perifériára szorították őket. De már egyre többször találkoznak, csendben készülnek egy Vona Gábor utáni korszakra, egy megtisztult Jobbikról gondolkodnak. Keresik a legszűkebb pártvezetésben is azokat, akik titokban elégedetlenek a párt sokszor kétszínű és álszent politikájával.Ők álszentségnek tartják a „cukiságkampányt”  is, és szívből megvetik a pártelnök Haynau-párti, Kossuthot, Petőfit gyalázó barátait…

Vona eddig kiszorította ellenfeleit, a kurucokat!

A pártelnök eddig ügyesen szőtte a pókhálót, elszívta a levegőt azok elől, akik nem értettek egyet erőszakos, nemegyszer hajmeresztő fordulatokban bővelkedő politikájával.

Nem kaphatott teret a Jobbikban, akinek nem tetszett Vona fene nagy muszlim barátsága, a mohamedán vallás meglepő dicsőítése.

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban... Elég a Haynau-dicsőítésből!

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban... Elég a Haynau-dicsőítésből! 1

Ráadásul Vona próbálna előremenekülni és valamiféle puhább „néppártot” faragni a Jobbikból, amihez persze éppen a „nemzeti radikálisokat” kellene kiszorítania. Mindeközben mennie kell annak is, aki szót mer emelni Vona saját, kézi irányítással működtetett titkos akadémiája és katonai elitképzője, az Attila Király Akadémia és a hozzá szorosan tapadó, Farkasok nevezetű, Vonához és nem a Jobbikhoz hű militarista egység ellen.  ( Amelynek fő katonai kiképzője egy muszlim vallású, Boszniában kiképzett, bombaszakértő katona!)

Be kell fognia a száját annak is, aki szóvá tenné, hogy miféle dolgokat tanítanak a Vona által létrehozott akadémián, hogyan gyalázzák, hangfelvételek, dokumentumok sorával bizonyíthatóan Kossuthot, Petőfit, miközben a 13 aradi tábornokot meggyilkoltató Haynaut dicsérik megdöbbentő érveléssel…

Akik csak ferdén mernek nézni Vona Gábor Jobbikon belül létrejövő külön birodalmára, nyomban a periférián találják magukat, mint például Gaudi-Nagy Tamás. (Aki egy cikkben nem tagadta, hogy megvan a véleménye a Vona-akadémiáról, de nem kívánja (meri?) elmondani…)

Vona már az alelnökökre támad!

Az elégedetlenkedők közül, a legfrissebb információk szerint, van már félnivalója  több alelnöknek is. Ők a Vona-féle hintapolitikához már túlságosan nemzetinek és radikálisnak számítanak.

Az elégedetlenkedők már ellenakadémiát is létrehoztak, ahol nyíltan bírálják a Vona-féle „labancokat”. Hazaárulásnak tartják a magyar szabadságküzdelmeket alpári módon gyalázó megnyilatkozásokat, s szégyellik, hogy a Jobbik pártelnöke előadó a nemzeti hőseinket gyalázó akadémián…

Videókiáltvány támadja Vona magyarellenes provokátorait!

A Vona-ellenes lázadók ellen iskolájában, az Álmos király Akadémián sorra leleplezik a pártelnök ügyeskedését, és nyíltan magyarellenes provokátoroknak nevezik a Vona által pénzelt „farkasképző iskola” tanárait. Baranyi Tibort, a rektort  és helyettesét, a Haynau tiszteletére nagy cikket író Horvát Róbertet (akinek lapjában rendszeresen publikál maga Vona Gábor is, sőt egy antiszemita könyvben társzerzők is lettek..)  A hitetlenkedő hallgatóknak itt is lejátsszák azokat a titokban készült felvételeket melyeken a Vona-féle akadémia tanárai 1848 hőseit gyalázzák, nemegyszer alpári módon…

Az ellen iskola, az Álmos Király Akadémia vezetője, Kubinyi Tamás közzétett egy videóüzenetet is, melyben színvallásra szólította fel Vona Gábort és társait, a Jobbikban megbújó Kossuth-gyalázó Habsburg-imádó „labancokat”.

A Jobbik ügyeire rálátó forrásaink szerint a Vona-ellenes tábor, a „kurucok” lázadásra készülődnek. Puccs várható a Jobbikban!
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Drágulhatnak a kötelezők – Itt vannak a részletek

Mazsi

Nem indul több, illegális bevándorlókat szállító busz az osztrák határra

Edit

A nap 1. videója: Ezt soha ne feledjük! Magyarország Európa utolsó védelmezője!

Géza