Hirmagazin.eu
Főoldal » Vona-ellen puccs készül a Jobbikban… Elég a Haynau-dicsőítésből! – VIDEÓ
Belföldi hírek

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban… Elég a Haynau-dicsőítésből! – VIDEÓ

A leg­fris­sebb ér­te­sü­lé­sek sze­rint Vona Gábor már saját “kuruc” al­el­nö­ke­ire támad a Job­bik­ban. A lá­za­dók vi­de­óüze­ne­tet in­téz­tek hozzá!

Mindeddig csendben voltak, megfélemlítették vagy perifériára szorították őket. De már egyre többször találkoznak, csendben készülnek egy Vona Gábor utáni korszakra, egy megtisztult Jobbikról gondolkodnak. Keresik a legszűkebb pártvezetésben is azokat, akik titokban elégedetlenek a párt sokszor kétszínű és álszent politikájával.Ők álszentségnek tartják a „cukiságkampányt”  is, és szívből megvetik a pártelnök Haynau-párti, Kossuthot, Petőfit gyalázó barátait…

Vona eddig kiszorította ellenfeleit, a kurucokat!

A pártelnök eddig ügyesen szőtte a pókhálót, elszívta a levegőt azok elől, akik nem értettek egyet erőszakos, nemegyszer hajmeresztő fordulatokban bővelkedő politikájával.

Nem kaphatott teret a Jobbikban, akinek nem tetszett Vona fene nagy muszlim barátsága, a mohamedán vallás meglepő dicsőítése.

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban... Elég a Haynau-dicsőítésből!

Vona-ellen puccs készül a Jobbikban... Elég a Haynau-dicsőítésből! 1

Ráadásul Vona próbálna előremenekülni és valamiféle puhább „néppártot” faragni a Jobbikból, amihez persze éppen a „nemzeti radikálisokat” kellene kiszorítania. Mindeközben mennie kell annak is, aki szót mer emelni Vona saját, kézi irányítással működtetett titkos akadémiája és katonai elitképzője, az Attila Király Akadémia és a hozzá szorosan tapadó, Farkasok nevezetű, Vonához és nem a Jobbikhoz hű militarista egység ellen.  ( Amelynek fő katonai kiképzője egy muszlim vallású, Boszniában kiképzett, bombaszakértő katona!)

Be kell fognia a száját annak is, aki szóvá tenné, hogy miféle dolgokat tanítanak a Vona által létrehozott akadémián, hogyan gyalázzák, hangfelvételek, dokumentumok sorával bizonyíthatóan Kossuthot, Petőfit, miközben a 13 aradi tábornokot meggyilkoltató Haynaut dicsérik megdöbbentő érveléssel…

Akik csak ferdén mernek nézni Vona Gábor Jobbikon belül létrejövő külön birodalmára, nyomban a periférián találják magukat, mint például Gaudi-Nagy Tamás. (Aki egy cikkben nem tagadta, hogy megvan a véleménye a Vona-akadémiáról, de nem kívánja (meri?) elmondani…)

Vona már az alelnökökre támad!

Az elégedetlenkedők közül, a legfrissebb információk szerint, van már félnivalója  több alelnöknek is. Ők a Vona-féle hintapolitikához már túlságosan nemzetinek és radikálisnak számítanak.

Az elégedetlenkedők már ellenakadémiát is létrehoztak, ahol nyíltan bírálják a Vona-féle „labancokat”. Hazaárulásnak tartják a magyar szabadságküzdelmeket alpári módon gyalázó megnyilatkozásokat, s szégyellik, hogy a Jobbik pártelnöke előadó a nemzeti hőseinket gyalázó akadémián…

Videókiáltvány támadja Vona magyarellenes provokátorait!

A Vona-ellenes lázadók ellen iskolájában, az Álmos király Akadémián sorra leleplezik a pártelnök ügyeskedését, és nyíltan magyarellenes provokátoroknak nevezik a Vona által pénzelt „farkasképző iskola” tanárait. Baranyi Tibort, a rektort  és helyettesét, a Haynau tiszteletére nagy cikket író Horvát Róbertet (akinek lapjában rendszeresen publikál maga Vona Gábor is, sőt egy antiszemita könyvben társzerzők is lettek..)  A hitetlenkedő hallgatóknak itt is lejátsszák azokat a titokban készült felvételeket melyeken a Vona-féle akadémia tanárai 1848 hőseit gyalázzák, nemegyszer alpári módon…

Az ellen iskola, az Álmos Király Akadémia vezetője, Kubinyi Tamás közzétett egy videóüzenetet is, melyben színvallásra szólította fel Vona Gábort és társait, a Jobbikban megbújó Kossuth-gyalázó Habsburg-imádó „labancokat”.

A Jobbik ügyeire rálátó forrásaink szerint a Vona-ellenes tábor, a „kurucok” lázadásra készülődnek. Puccs várható a Jobbikban!
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Horvátország vagy Románia felé kerülhetnek a migránsok

info

Ha minden jól megy, újabb világeseményt rendezhet Budapest

Géza

Ingyenes lehet jövőre az első középfokú nyelvvizsga és a KRESZ-vizsga

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------