Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Vőlegénye halála után önmagát is elvesztette a filmszínésznő

Vőlegénye halála után önmagát is elvesztette a filmszínésznő

Hirdetés

forrás: justjared.com

Mát két év eltelt azóta, hogy Lea Michele párját holtan találták hotelszobájában, a színésznő élete akkor darabjaira hullott.

Lea Michele a Flare magazinban adott interjújában beszélt magánéletéről, a két éve történt tragédia ellenére most már egy életerős, pozitív fiatal lányt láthatunk viszont a magazin címlapján.

hirmagazin_2015-08-30_062451
Lea Michele és párja, Matthew Paetz. Fotó: Getty Images

A színésznő 2013 nyarán tragikus körülmények között vesztette el vőlegényét, Cory Monteith-t, mely után nagyon nehéz volt újra kitárnia a szívét egy új szerelem felé. Azonban Leára egy jó ideje ismét rátalált a szerelem, melyről részletesen beszélt a magazinnak:

“Először is szeretném leszögezni, hogy teljesen jól vagyok, érősnek és boldognak érzem magam. Nem volt szükség arra, hogy bárki is betöltsön bennem valamiféle űrt. Egy új kapcsolathoz számomra elengedhetetlen volt, hogy ismét egész embernek érezzem magam és ne más rakja össze szétesett darabjaimat. Nagyon sok munkám van abban, hogy most ismét boldog vagyok és szépnek látom a világot és élvezem az életem. De eljutottam idáig és ekkor toppant be váratlanul valaki az életembe.” – emlékezett vissza a nehéz időszakra a fiatal tehetség.

Lea egy ideje boldog párkapcsolatban él Matthew Paetz modellel, akivel a videoklipje forgatásán habarodtak egymásba.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox