Hirmagazin.eu
Főoldal » Vodka és napraforgó olaj – mítosz vagy realitás?
Egészség - betegség

Vodka és napraforgó olaj – mítosz vagy realitás?

hirmagazin_2015-07-28_125150

Elsősorban a szláv nyelvű (orosz, ukrán, lengyel) újságokban találkozunk azzal a hírrel, hogy a betegek sikeresen gyógyulnak ki a rákból Nyikolaj Sevcsenko módszerével. Vajon végre tényleg megtalálták az onkológiai betegségek elleni harc univerzális eszközét?

A gyógyítások, amelyekről az újságok gyakran áradoznak, csak megerősítik azt a bölcsességet, miszerint nincs új a Nap alatt, vagy minden új, nem más, mint a jól elfeledett régi. A Sevcsenko módszerével előállított gyógyszer két jól ismert komponensből áll: vodkából és nem finomított napraforgó olajból. Ezt a keveréket a népi gyógyászat igen régóta alkalmazza. Ám, Ny.Sevcsenko  orosz biológusnak az érdeme, hogy alaposan kitanulmányozta és egységes formába öntötte a kezelés menetét, tudományos megközelítésből utána járt annak, hogy miért is kényszeríti visszavonulásra a rákot az olajból és vodkából készült emulzió, összegezte azokat a szabályokat, amelyek betartása szükséges az eredményes kezeléshez. Mindjárt felmerül a kérdés: vajon tényleg képes az olaj és vodka lábra állítani azokat a betegeket, akikről már lemondtak az orvosok, és mint teljesen reménytelen esetet küldtek haza a kórházból? Bizony van okunk ezt feltételezni, de sajnos messze nem minden esetben. A múltban jelent meg SzvetlenaSzemjonova, a moszkvai Regionális Onkológiai Intézet klinikai vezetőjének „A rák: reménytelen betegek nincsenek!” című könyve. A könyvében a szerző ezt írja: „Nem vezetek speciális megfigyeléseket azokról a betegekről,akik Sevcsenko módszerével gyógyítják magukat. Azonban két gyógyulásról tudok, bár ezeknél az eseteknél sem állítom, hogy a vodka és a nem finomított olaj a „bűnös”, hisz a gyakorlatból ismertek a rákból való spontán gyógyulás esetei. Én láttam ezeket az embereket az után, hogy szedték Sevcsenko gyógyszerét. Ha nem tudtam volna orvosként, hogy ezek az emberek reménytelen esetek voltak, nem is gondoltam volna róluk, hogy valóban betegek voltak”. Levelek sokasága névvel és címmel ellátva számol be a hihetetlen gyógyulásokról, de a legmeggyőzőbbnek egy Tambovszki területi illetőségű orvosnak, Vlagyimir SzergejevicsNuzsdovnak a levelét találtam, amely a következő szavakkal kezdődik: „1996 április 21-én az orvosok prognózisa szerint meg kellett volna halnom”. A levele végén, melyet gyógyulása után irt, a következő sorok olvashatók: „54 km-t 2 óra 50 perc alatt tettem meg kerékpáron. Könnyen tettem meg ezt a távot, nagy erőtartalékkal. Most egy 80 km-es táv megtételére készülök”. A következő kérdés: miért gyógyítja meg egyes embereket ez a módszer, míg másokat nem? Ma még nem létezik olyan módszer, amellyel 100%-osan gyógyulnának ki a betegek a rákból, főképp nem, ha a betegség el lett hanyagolva. Még kisebb a gyógyulás esélye, ha a betegek műtéten estek át, vagy kemoterápiás, vagy sugárkezelésen, esetleg valamiféle népi „csodatevők” által próbálták kezelni magukat.

Mitől függ a kezelés sikere? A kezelés sikere elsősorban attól függ, hogy milyen pontossággal tartják be a betegek a Ny. Sevcsenko által összefoglalt szabályokat. Ezek a szabályok (feltételek) egy részről igen egyszerűek: egy zárható edénybe töltünk 30-40 ml olajat és ugyanannyi 40 %-os vodkát. Az edényt szorosan lezárjuk, néhány percig aktívan rázzuk, majd ezután mély lélegzetet veszünk, és gyorsan felhörpintjük a keveréket, mielőtt az ismét fázisokra válna szét. A gyógyszert napi 3 alkalommal kell szedni, 1520 perccel evés előtt, és ez alatt az idő alatt semmit se szabad enni vagy inni. Az olaj- vodka keveréket 10 egymást követő napon kell fogyasztani. Az első és második 10 napos kezelés után 5 nap szünetet tartunk, majd az azt követő 3. tíznapos kezelést két hét, azaz 14 nap szünet kövesse. Ez így egy ciklus. Ezt a kezelést egymást követő ciklusokban kell végezni a teljes gyógyulásig, de még jobb, ha 3 évig, még akkor is, ha már hamarabb úgy érezzük, hogy egészségesek lettünk. Mi sem egyszerűbb ennél? – gondolnánk. Ám másrészről, a kezeléssel egy időben a betegnek le kell mondania egy sor kedvteléséről, ínyencségekről, rossz szokásairól. Más szóval, ha valaki úgy dönt, hogy Sevcsenko módszerét választja a gyógyulásához, akkor egyértelműen tudomásuk kell vennie, hogy hosszú időn keresztül élete teljesen megváltozik, ahhoz képest, amilyenhez addig szokott.

Forrás: delina; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezek a gyógynövények jók prosztata bajokra a bükki füvesember szerint

Géza

Többet füstöl a magyar, pedig minden fejben dől el

Edit

Ez történt a nő állkapcsával, aki 7 órát rágózott naponta

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!