Főoldal » Visszavonul II. Erzsébet? Ezt suttogják a királyi udvarban
Külföld

Visszavonul II. Erzsébet? Ezt suttogják a királyi udvarban

A brit királynő már 91 éves, de esze ágában sincs letenni a koronát, noha az utóbbi időben egyre gyakrabban szóbeszéd tárgya, hogy II. Erzsébet hamarosan bejelenti a visszavonulását.

A hozzá közel álló, névtelenséget kérő bizalmasok elárulták: amíg képes a feladatai ellátására, a királynő nem hagyja el pozícióját. II. Erzsébet számára ugyanis a haza és a kötelesség a legfontosabb,nem a személyes kényelme, ezért amíg van feladat, addig ő azt teljesíteni fogja. Nagy-Britannia pedig bőven ellátja teendővel, immár 65 esztendeje.

Visszavonul II. Erzsébet? Ezt suttogják a királyi udvarban
Fotó: Europress / Toby Melville / POOL – AFP

Decemberben a királynő és 96 éves férje, Fülöp edingburgi herceg alaposan ráijesztett alattvalóira: karácsony környékén több hétre visszavonultak egy makacs megfázás miatt, hivatalos programjaikat sorra lemondták. Januárra azonban a királyi pár meggyógyult, és újra megjelentek a nyilvánosság előtt. A következő sokk májusban jött: II. Erzsébet összehívta bizalmasait a Buckingham-palotában. Ekkor megindult a találgatás: ki a királynő lemondását, ki Fülöp herceg halálát sejtette a titokzatos összejövetel mögött. Egyik tábornak sem volt igaza: Fülöp herceg visszavonulását jelentették be: augusztus elején teljesítette utolsó hivatalos feladatát. Ezután kaptak lábra ismét azok a pletykák, hogy II. Erzsébet követi férjét, most ennek akart most véget vetni a Sunday Times a névtelen, de megbízható forrásból származó nyilatkozattal.

A királynő távozásával a brit törvények szerint fia, Károly walesi herceg következik a trónon. További, rendszeresen visszatérő találgatás az angolok körében, hogy ő vajon trónra lép-e majd, vagy lemond a koronáról fia, Vilmos javára.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kiderült Hillary Clinton legsötétebb titka! Vége a karrierjének?

Mazsi

Meghalt egy 74 éves, járókeretes férfi, akit egy fiatal nő teljes erővel lelökött a buszról – videó

Géza

Könnygázt vetettek be a migránsok ellen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------