Főoldal » Visszaéltek Zámbó Jimmy nevével. Állhirdetés terjed!
Bulvár

Visszaéltek Zámbó Jimmy nevével. Állhirdetés terjed!

Meg­lepő aján­lat buk­kant fel az egyik in­ter­ne­tes ár­ve­rési ol­da­lon. Egy hir­dető azt ál­lítja, nála van­nak a le­gen­dás éne­kes ér­té­kes re­lik­viái, me­lyek­től most sze­retne meg­sza­ba­dulni. Zámbó Krisz­tián, Jimmy fia ne­vet­sé­ges­nek tartja a dol­got és igen­csak ki­akadt a ka­mu­hir­de­té­sen.

Meglepő ajánlatra bukkantak a Bors munkatársai a legnagyobb online árverési oldalon. Az ismeretlen hirdető két díszes széktől szeretne megszabadulni, melyek állítása szerint az elhunyt énekes legenda, Zámbó Jimmy tulajdonai voltak.

“Trónszékpárunk az egykori énekes király, Zámbó Jimmy tulajdonában állt, özvegye értékesítette ezt egykor, amiről az egyik szék alján néhány sorban meg is bizonyosodhatunk!”

olvasható a kissé bizarr hirdetés szövege.

A faragott bútorok jelenlegi tulajdonosuk szerint 1880 és 1920 között készülhettek, önmagukban is rendkívül értékesek, igaz, az egyik kisebb felújításra szorul.

A Bors a gyanús ajánlat láttán úgy döntött, megkeresi Jimmy fiát, Zámbó Krisztiánt, hátha ő igazolni tudja a relikviák tényleges származását. Bár emlékezett rá, hogy apjának volt egy gyönyörű oroszlánfejes széke, a hirdetés láttán igencsak felháborodott.

“Biztos, hogy nem apué volt, ez nevetséges. Az előbb említett szék a mai napig megvan, emlékszem is rá gyerekkoromból. Apu nem trónnak vette, hanem egy bútorgarnitúra részeként. A sajtó persze trónnak hívta, de valójában egy díszes karosszék”

– ecsetelte a lapnak dühösen. Szerinte ugyanis nem ez az első eset, hogy visszaélnek Jimmy nevével.

Visszaéltek Zámbó Jimmy nevével. Állhirdetés terjed!

Fotó: Facebook

Nemrég még az a pletyka is felröppent, hogy elárvereznek egy ágyat, melyben apja állítólag szeretőjével töltött kellemes perceket. Krisztián szerint az is színtiszta hazugság volt.

A licit a kamuszékekre jelenleg 20 ezer forinton áll.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Megalázó történet: Ennyi a nyugdíja a Kossuth-díjas Demjén Ferencnek!

Mazsi

Félmeztelen képek Katalin hercegnéről: indul az 500 millió forintos per

Edit

Párizsi menettel búcsúztatták, majd Saint-Barthélemy szigetén temetik el hétfőn Johnny Hallyday francia rocksztárt

Géza