Hirmagazin.eu
Főoldal » Visszaállt a régi rend, nézzük, a boltokban hogyan tudtak visszaállni a régi kerékvágásba..
Életmód hírek

Visszaállt a régi rend, nézzük, a boltokban hogyan tudtak visszaállni a régi kerékvágásba..

Eltörölték a vásárlási idősávokat, bárki bármikor vásárolhat a boltokban, legyen idős vagy fiatal.

A változás másnapjának első óráiban volt még egy kis zűrzavar az üzletekben, aztán délre visszaállt a koronavírus előtti rend: bárki bármikor vásárolhat – de csak maszkban, mert az még kötelező.

Csütörtökön még csak a gyakorlata zajlott annak, hogy 3 hónap után végre eltörölték a 65 év felettieknek járó idősávot. Tegnap délelőtt még volt egy kis zűrzavar: hiába jelent meg ugyanis a Magyar Közlönyben már éjfélkor az időkorlátozás eltörlése, reggel 9-kor még nem minden üzletben tudták, hogy mi az igazság, beengedhetik-e 9 és 12 óra között a 65 évnél fiatalabbakat. Olyan biztonsági őr is akadt, aki azt mondta, hogy bár olvasta a neten, az szerinte „csak pletyka”, és kiküldött a boltból…

Fotó: Ripost

A nagy áruházláncok aztán gyorsan kapcsoltak, a Tesco, a Spar és a Lidl is már délelőtt levette a korlátozásról szóló táblákat üzleteiben. A ripost megkeresésére a Tesco és a Lidl is már tegnap délelőtt azt válaszolta, hogy már nincs érvényben náluk sem az idősávéletkortól függetlenül lehet vásárolni délelőtt 9 és 12 óra között is, értesítették áruházaikat a jogszabályi változásról.

Fotó: Ripost

Azt viszont hangsúlyozzák: a törvényi előírások szerint az áruházakban továbbra is kötelező a maszk használata. A boltokban kinn maradnak a távolságtartást mutató csíkok, karikák is – tehát az idősávokat eltörölték, de az elővigyázatosság marad: kell a maszk és a távolságtartás.

ripost / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A feleség és a szerető

Mazsi

A nők dolga a gyerekszülés? (Videó)

info

10 alvás segítő tipp, amely garantáltan beválik!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!