Image default
Életmód hírek

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

A brit trón­örö­kös ta­valy pi­ló­ta­ként csat­la­ko­zott az angol lé­gi­ men­tők­höz. Fé­lel­met nem is­merve küz­dött a sé­rül­tek éle­té­ért, és köz­ben bor­zal­mas dol­go­kat élt át…

Vilmos herceg először beszélt arról, hogy miken ment keresztül a civil munkája során. A brit trónörökös tavaly júniusban csatlakozott az angliai légi mentők csapatához. Félelmet nem ismerve küzd súlyos balesetek vagy épp természeti katasztrófák áldozatainak életéért, és közben borzalmas dolgokat kell átélnie.

A leendő uralkodó a BBC által készített dokumentumfilmben vallott őszintén tapasztalatairól és a legdrámaibb pillanatokról.

“Néha nagyon nyomasztó, szinte feldolgozhatatlan az egész. De beszélnünk kell róla, mert így könnyebb túljutni rajtuk. Persze, még így is nehéz” – sóhajtott Vilmos, aki a traumák ellenére hálásnak tartja a feladatot.

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

Mindent megtesz azért, hogy értékes tagja legyen a csapatnak, és kifejezetten örül neki, hogy társai és a sebesültek nem a herceget látják benne.

Ha valaki az életéért küzd, nem számít neki, hogy ki vagy. Nem számít, honnan jön a segítség

– tette hozzá.

Vilmos egyéb elfoglaltságai ellenére havonta átlagosan 80 órát tölt a mentőcsapat szolgálatában – számolt be róla a Daily Mail.

Bár régebben azzal vádolták meg, hogy lusta és kerüli a munkát, azóta bebizonyította, hogy félelem nélkül küzd mások életéért.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kevés a gyógypedagógus, egyre több az SNI-s diák

Géza

Az Internet Világnapja

info

Mi a szerelem

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------