Hirmagazin.eu
Főoldal » Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!
Életmód hírek

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

A brit trón­örö­kös ta­valy pi­ló­ta­ként csat­la­ko­zott az angol lé­gi­ men­tők­höz. Fé­lel­met nem is­merve küz­dött a sé­rül­tek éle­té­ért, és köz­ben bor­zal­mas dol­go­kat élt át…

Vilmos herceg először beszélt arról, hogy miken ment keresztül a civil munkája során. A brit trónörökös tavaly júniusban csatlakozott az angliai légi mentők csapatához. Félelmet nem ismerve küzd súlyos balesetek vagy épp természeti katasztrófák áldozatainak életéért, és közben borzalmas dolgokat kell átélnie.

A leendő uralkodó a BBC által készített dokumentumfilmben vallott őszintén tapasztalatairól és a legdrámaibb pillanatokról.

“Néha nagyon nyomasztó, szinte feldolgozhatatlan az egész. De beszélnünk kell róla, mert így könnyebb túljutni rajtuk. Persze, még így is nehéz” – sóhajtott Vilmos, aki a traumák ellenére hálásnak tartja a feladatot.

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

Mindent megtesz azért, hogy értékes tagja legyen a csapatnak, és kifejezetten örül neki, hogy társai és a sebesültek nem a herceget látják benne.

Ha valaki az életéért küzd, nem számít neki, hogy ki vagy. Nem számít, honnan jön a segítség

– tette hozzá.

Vilmos egyéb elfoglaltságai ellenére havonta átlagosan 80 órát tölt a mentőcsapat szolgálatában – számolt be róla a Daily Mail.

Bár régebben azzal vádolták meg, hogy lusta és kerüli a munkát, azóta bebizonyította, hogy félelem nélkül küzd mások életéért.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vujity Tvrtko: Egymilliót adok a bizonyítékért!

Mazsi

Holnapra: Így vágj bele a mozgásba hosszú kihagyás után!

Géza

Koronavírus – Győrfi Pál ismét fontos kérdésre irányította rá a figyelmet

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------