Image default
Életmód hírek

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

A brit trón­örö­kös ta­valy pi­ló­ta­ként csat­la­ko­zott az angol lé­gi­ men­tők­höz. Fé­lel­met nem is­merve küz­dött a sé­rül­tek éle­té­ért, és köz­ben bor­zal­mas dol­go­kat élt át…

Vilmos herceg először beszélt arról, hogy miken ment keresztül a civil munkája során. A brit trónörökös tavaly júniusban csatlakozott az angliai légi mentők csapatához. Félelmet nem ismerve küzd súlyos balesetek vagy épp természeti katasztrófák áldozatainak életéért, és közben borzalmas dolgokat kell átélnie.

A leendő uralkodó a BBC által készített dokumentumfilmben vallott őszintén tapasztalatairól és a legdrámaibb pillanatokról.

“Néha nagyon nyomasztó, szinte feldolgozhatatlan az egész. De beszélnünk kell róla, mert így könnyebb túljutni rajtuk. Persze, még így is nehéz” – sóhajtott Vilmos, aki a traumák ellenére hálásnak tartja a feladatot.

Vilmos herceg elcsukló hangon vallott élete legszörnyűbb élményéről!

Mindent megtesz azért, hogy értékes tagja legyen a csapatnak, és kifejezetten örül neki, hogy társai és a sebesültek nem a herceget látják benne.

Ha valaki az életéért küzd, nem számít neki, hogy ki vagy. Nem számít, honnan jön a segítség

– tette hozzá.

Vilmos egyéb elfoglaltságai ellenére havonta átlagosan 80 órát tölt a mentőcsapat szolgálatában – számolt be róla a Daily Mail.

Bár régebben azzal vádolták meg, hogy lusta és kerüli a munkát, azóta bebizonyította, hogy félelem nélkül küzd mások életéért.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Együnk sok halat

info

Névnapok november 7.

info

Huszti Péter és Piros Ildikó kapták az idei Bessenyei-díjat

Géza