Image default
Egészség - betegség

Világsiker! Elképesztő áttörés! A rák elleni oltás 10 nap alatt elbánik az össues tumorral. Mutatjuk a részleteket!

Ilyen mértékű áttörés a rák elleni harcban még nem volt!

A Stanfordi Egyetem kutatói olyan molekulákat fejlesztettek ki sikeresen, ami a rákos daganatba fecskendezve 10 nap alatt elpusztítja azt, mi több, az összes többit is! Továbbá az eljárás olcsó, és mellékhatásoktól mentes. Így ez lehet a rákelleni harc elixírje a jövőben!
Eddig csak egereken tesztelték a reagenseket, és 90-ből 87 meg is gyógyult. Az egereknek más a genetikájuk, mint az embereknek, de így is nagyon bíztató az eredmény.
Ronald Levy onkológus professzor elmondta, hogy a módszerükkel nem is kell az egész testre kiterjedő vizsgálatot folytatni, mert elég egy rákos burjánzásba befecskendezni az anyagot, az pedig az egész testben elvégzi a munkát. Egyetlen gyors orvosi beavatkozás elég, nem szükséges a további fájdalmas és hosszú kezelés.
A hónapokban már kezdik is az emberi kísérleteket, amibe 15 limfómás beteget vontak be.

Ha ez sikeres lesz, Levy azt reméli, hogy más típusú tumoroknál is alkalmazható lesz a “vakcina”. Reményei szerint a jövőben a rákos daganatok sebészeti eltávolítása helyett az orvosok csak beinjekciózzák a beteget, és ezzel nem csak az adott tumort pusztítják el, de megelőzik újboli kialakulásukat is.
Kérjük osszátok meg ezt a fantasztikus hírt másokkal is! Hirmagazin.eu
Forrás: anephangja

Hasonló hírek

Ezzel az egyetlen hozzávalóval 3 nap alatt meggyógyíthatjuk az arcüreggyulladást!

Mazsi

20 fura trükk, amire ha megtanítod tested, egészségesebb lehetsz!

Mazsi

12 kódolatlan üzenet: Ezt küldi tested, ha túl sok a cukor

Mazsi