Image default
Bulvár

Világbotrány! Előkerültek Diana hercegnő legtitkosabb orvosi leletei!

A bi­zal­mas do­ku­men­tu­mo­kat egy nagy cég iro­dá­já­ban fe­lej­tet­ték, egy ócska dosszi­éba fűzve. Egé­szen mos­ta­náig…

Nem kérdés, valaki óriásit hibázott! Másként hogy lapulhattak volna évekig az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő orvosi leletei egy vállalat Wales-i irodájának szekrényében?

Világbotrány! Előkerültek Diana hercegnő legtitkosabb orvosi leletei!

A bizalmas dokumentumok egy egyszerű dossziéba fűzve hevertek a fiókban, és még a cég tulajdonosai sem tudtak a létezésükről.

Világbotrány! Előkerültek Diana hercegnő legtitkosabb orvosi leletei! 1
Fotó: Twitter

Az 1980-as években készült leleteket, és a hercegnő orvosának írt megindító levelét végül Maggie Lidiolo, a vállalat egyik alkalmazottja találta meg, amikor úgy döntött kitakarítja a poros szekrényt.

Gyanútlanul nézegette a lefűzött iratokat, majd amikor megpillantotta Diana aláírását, remegő lábakkal szaladt feletteséhez – számolt be róla a The Sun.

“Szinte sokkos állapotba kerültem! Ha rossz kezekbe kerülnek a bizalmas dokumentumok, könnyen vissza lehetett volna élni velük”

– figyelmeztetett a lelkiismeretes dolgozó, aki természetesen visszajuttatta a titkos leleteket a brit királyi családnak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Eladó Dzsudzsák balatoni luxusvillája!! Nézd meg hol pihen idehaza! (Nézd meg és szólj hozzá!)

Géza

Nem derült ki semmi Schumacherről? Dehogynem!

Mazsi

Aljas támadás érte Oszter Sándort

Mazsi