Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vigyázz, új módszerrel ölik az állatokat a magyar kutyagyilkosok

Nincs meg­ál­lás: szív­meg­ál­lást okozó kap­szu­lák­kal ti­ze­del­nék a ba­rát­sá­gos há­zi­ál­la­to­kat. Már a rend­őr­ség is nyo­moz!

Vigyázz, új módszerrel ölik az állatokat a magyar kutyagyilkosok

Sajnos a kegyetlen állatkínzók fantáziája kimeríthetetlen. Mint a Ripost is megírta, fagyállóval átitatott kolbászdarabokkal, szögekkel vagy gombostűvel átszúrt húsokkal próbálják meggyilkolni a védtelen állatokat. A napokban Gödöllőről és Gyálról érkeztek olyan hírek, hogy kerítésen át bedobált méreggel próbálják megölni a háziállatokat, Gödöllőn több kutyát is el kellett altatni. Most újabb brutális módszerrel próbálkoznak: egy ajkai kutyatulajdonos tett közzé felhívást.

A húsvét hétfőnk azzal telt, hogy rendőrségi feljelentést tettünk, mivel egy lelketlen ember meg akarta mérgezni a kutyáinkat parizerbe dugdosott, nagyméretű pirulákkal.

A kertünkbe dobálták be, de szerencsére egyik állatnak sem lett baja. Később tudtam meg, hogy a húsban káliumkapszula van, ami nagy dózisban a kutyáknál szívleállást okoz – panaszkodott a Ripost-nak az ajkai nő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Ha megtalálják, állatkínzás miatt több év börtönt is kaphat.

Vigyázz, új módszerrel ölik az állatokat a magyar kutyagyilkosok 1
Így mérgeznék a kutyákat (Forrás: Facebook)

Emberre is veszélyes

A vényköteles káliumkapszula túladagolás esetén emberre is életveszélyes. Izomgyengeséget, bénulást, vérnyomás esést, sokkos állapotot, szívritmus zavarokat, végső esetben szívmegállást okoz. Az emelkedett kálium-szint az EKG-vizsgálat alapján egyszerűen kimutatható.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nap mint nap tűnnek el gyerekek! Elrabolnak vagy elcsalnak kiskorú gyermekeket! A médiának hatalmas szerepe van abban, hogy az eltűnt gyerekek hollétére fény derüljön! Ezért kérjük és köszönjük a megosztásokat! Hirmagazin.eu

Géza

Idős hölgynek segítettek a debreceni rendőrök

Géza

Csapattársa erőszakolta meg az olimpiai bajnok tornásznőt

Géza