Hirmagazin.eu
Főoldal » Vigyázz, ne dőlj be neki! Segítőkész autósokra utazik a pofátlan csaló
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vigyázz, ne dőlj be neki! Segítőkész autósokra utazik a pofátlan csaló

Több jószívű áldozata is van egy autós csalónak, akit mindenki Gabeszként emleget. Korábban egy Honda Civickel játszotta el, hogy bajban van, mostanában egy Alfa Romeóval próbálkozik.

Autót váltott Gabesz, a csaló. Ezen a néven emlegették azt a férfit, aki Honda Civicjével játszotta el, hogy bajban van, és többektől szerzett így kisebb összegeket

Most azonban egy Alfa Romeóval látták– számolt be  róla a Totalcar.

– Egy felnyitott tetejű Alfa 145-re és gondterhelt arcú tulajdonosára lettem figyelmes – írja egy károsult.

– Elmondott egy megható történetet a rákos anyukájáról, akit épp meglátogatni készül a kórházban, de elfolyt a benzinje. Persze, hogy kisegítettem!

Vigyázz, ne dőlj be neki! Segítőkész autósokra utazik a pofátlan csaló

Gabesz azt ígérte, amint lehet, visszautalja a pénzt, amit kapott: 15.200 forintot, de ez nem történt meg.  Nem is csoda: egy másik panaszos arról ír, hogy Gabesz még össze is törte az autóját, miután benzint és ennivalót vett neki.

– A csaló alfáshoz május végén nekem is volt szerencsém. Miután megtankoltam a kocsiját és még kaját is vettem neki, elköszöntünk. Egy kilométerrel arrébb megálltam, hogy elengedjem a gyalogosokat a zebránál, de a piros alfás belém jött – számolt be a többszörösen is pórul járt autós, aki az ütközést követően ráadásul elsodort egy nőt a gyalogátkelőnél.

Egy újságíró jól ismeri Gabeszt: már 2009-ben „szerencséje” volt hozzá.

– Akkor még egy fehér Honda Civic mellett álldogált. Előadta, hogy elfogyott a benzinje, és a gyertyák is tönkrementek a kocsiban, ráadásul a gyerekért menne a táborba – írta. Ő is megszánta a hondást, és kisegítette ötezer forinttal, amit azóta sem látott viszont.

Az interneten és különböző Facebook-csoportokban Gabesz néven emlegetett csalónak két aktív profilja is van a közösségi oldalon.

A figyelmeztetések és a róla készült fotók ellenére még mindig vannak, akik nem ismerik, és bedőlnek neki. Vigyáz arra, hogy mindig csak annyi pénzt kérjen, ami szabálysértésnek számít. Bár a károsultak közül többen megesküdtek, hogy Gabesz nem ússza meg, ha ismét az út szélén találják felnyitott motorháztetővel, az önbíráskodástól óva intenénk mindenkit. Aki a csaló áldozatául esik, legjobb, ha feljelentést tesz.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Halállal fenyegetik a melegeket Ankarában

info

Tehervonaton és kamionban megbújva szerettek volna illegálisan bejutni hazánk területére..

Géza

Szeméremsértés miatt keresi a rendőrség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------