Hirmagazin.eu
Főoldal » Vígözvegy éli fel a bácsi 100 milliós vagyonát: elvette 37 évvel fiatalabb párját a 86 éves férfi, majd ráíratott mindent – Most pert indítottak a nő ellen
Bulvár

Vígözvegy éli fel a bácsi 100 milliós vagyonát: elvette 37 évvel fiatalabb párját a 86 éves férfi, majd ráíratott mindent – Most pert indítottak a nő ellen

Lehet két hét alatt szerelemházasság egy 86 éves férfi és egy 37 évvel fiatalabb nő között, ha az idős férj pár hét után ráíratja 100 milliós vagyonát az arára, vagy csalás az egész? Ennek eldöntésére indított több pert az ügyészség. Érvényteleníttetnék a különös házasságot, visszavennék az ingatlanokat a megözvegyült arától.

A kevéssel korábban megözvegyült bácsi 2019 tavaszán futott össze először az ötvenes éveiben járó asszonnyal egy parkban, majd augusztus 18-án ismét találkoztak. A nő autóval elvitte a templomból épp hazafelé tartó 86 éves férfit, 11 nappal később pedig már az anyakönyvvezető előtt fogadtak örök hűséget egymásnak.

Az idős úr viharos gyorsasággal alakuló párkapcsolatát a család nem nézte jó szemmel, ezért a férfi megszakított velük minden kapcsolatot és albérletbe költözött feleségével. Nem sokkal később a lakását és a nyaralóját is újdonsült párjának ajándékozta ügyvédi szerződéssel. A nyaralót azóta el is adták, az ügyészség szerint a nő árulja a lakást. Az idős férfi állapota ezután rohamosan romlott, még pszichiátrián is feküdt, most októberben meghalt.

Az ügyészség által indított perek azonban nem értek véget. A bíróság egy elsőfokú ítéletet már hozott: nem lehet érvényteleníteni a házasságot, mert az a férj halálával megszűnt. Az ügyészség szerint viszont létre sem jöhetett a frigy, hiszen a férfi nem volt megfelelő mentális állapotban.

A Blikk megtalálta az özvegyet a néhai férjtől kapott lakása előtt.

– Mondta mindig, ne hagyjam, hogy ezt tegye velünk a családja. Korábban nem törődtek vele, csak most vált hirtelen fontossá az örökség. Kezdettől fogva megpróbáltak szétválasztani minket. Az egyik rokon még meg is támadta a férjem a saját otthonában, amikor számon kérte rajta a döntéseit. Ebbe betegedett bele, de én mellette voltam végig – állította a Blikknek az özvegy. Az asszony nem tartja furcsának a kettejük közti 37 év korkülönbséget.

A fiatalabb férfiakkal csak bajom volt, isznak, vernek, kurváznak! Vele ez a veszély nem fenyegetett. Kezdettől fogva félszavakból értettük egymást – magyarázta az özvegy.

A bácsi rokonságát jól ismerő forrásaink elmondták, a család szerint az asszony ellenük fordította a kora miatt érzelmileg befolyásolható idős embert, aki nagyon hamar elutasítóvá vált minden közeledési kísérletre. Kerestük őket, de a perek végéig nem kívántak megszólalni.

Botrány Jókai utolsó frigyéből

Jókai Mór azzal botránkoztatta meg kortársait, hogy 74 évesen egybekelt a 20 éves Nagy Bellával. Két évig találkozgattak és tervezgették a házasságot, miközben a rokonság próbálta megakadályozni a frigyet.

Öt évig éltek együtt, amikor 1904 májusában egy külföldi útról hazaérkezve Jókai megfázott és meghalt. Mindent ifjú felesége örökölt, hiába támadták meg a rokonok a végrendeletet azon a címen, hogy azt csak kényszerítés hatására írta alá Jókai.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A volt Mirigyes Ambrus Zoli alkalmi munkákból tengődik

Edit

Csábítóan vad a fehérneműmodell az új kollekcióban, nézd meg!

Edit

Énekelsz a zuhany alatt? Megmondom milyen ember vagy!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!