Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Videóra vették, ahogy az M5-ösön a forgalommal szemben a halálba száguld egy autós – videó

Hét percen át hajtott a forgalommal szemben a sztrádán, vélhetően öngyilkos akart lenni egy nő, 10 éves gyermeke is a kocsiban ült, egyikük sem élte túl az ütközést, ahogyan a másik jármű vezetője sem.

Tizenhárom autót elengedett, de a tizennegyedikkel tudatosan ütközött és hajtott a halálba 10 éves kisfiával az a nő, aki péntek hajnalban ellenkező irányból ment fel az M5-ös autópályára – írja a Bors. Utolsó útjukról hátborzongató videót készített egy autós, aki döbbenetes dolgokat árult el a tragédiáról.

Mint mondta, Szeged felé tartottak az autópályán, amikor a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, amely megdöbbenésükre egy irányban haladt velük, de a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vették észre, majd lassítottak, és kétségbeesetten próbálták figyelmeztetni a vezetőt.

De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek… A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem

– emlékezettt vissza a borzalmas éjszakára az asszony, aki úgy látta, hogy a nő nem hajtott gyorsan, 70-80-nal mehetett a belső, előző sávban. Néha kicsit gyorsított, néha lassított, de viszonylag egyenletesen haladt előre. ű

A felvételen látszik, ahogy összesen 13 jármű – köztük több teherautó is volt – kikerülte a forgalommal szemben haladó járművet. Voltak, akik villogtak, voltak, akik dudálnak az autós azonban rendíthetetlenül haladt tovább, majd a 14. autóba frontálisan belecsapódott. A vétlen autóban egy 68 éves asszony vesztette életét.

Megrázó képsorok következnek:

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
infostart

Hasonló hírek

Elszaporodóban vannak a kábítószerrel- és különböző pszichoaktív anyagokkal kereskedők, amely bűncselekmények rendkívül veszélyesek a társadalomra! Fővárosi rendőreinknek ez már a többedik nagy fogása! Köszönjük áldozatos munkájukat! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Eljárást indított a rendőrség Bodnár Attila halálának ügyében! + VIDEÓ!

Mazsi

Kizuhant az erkélyről Szacsvay László neje

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------