Image default
Külföld

Videón, ahogy egy migráns lekaszabol egy férfit fényes nappal az utcán

Nem hittek a szemüknek a járókelők, amikor egy szíriai migráns kardot rántott elő, és többször beleszúrta azt egy férfiba.

Döbbenet Németországban az egymást követő migránstámadások miatt. Előbb egy eritreai migráns lökött a vonat elé egy 8 éves német kisfiút, majd kiderült, hogy egy afgán bevándorló ölte meg, majd egy kofferben rejtette el felesége holttestét. Legutóbb pedig egy szíriai migráns döntött úgy, hogy a nyílt utcán egy karddal lekaszabol egy 36 éves német-kazah kettős állampolgárságú férfit. A támadás hevességét jól mutatja, hogy az áldozat egyik karja le is szakadt.

A gyilkosság fényes nappal, a legnagyobb forgalomban történt, így a kegyetlen támadásnak rengeteg szemtanúja is volt. Az emberek azt mesélték, olyan volt, mintha egy filmet néznének, nem akarták elhinni, hogy egy fejlett nyugati nagyvárosban, Stuttgartban ilyen szörnyűség megtörténhet. A rendőrség közlése szerint az elkövető egy 28 éves szíriai migráns, aki 2015-ben a nagy migrációs válság idején érkezett Németországba.

Fotó: AFP

A bevándorló ellen korábban lopás és rongálás miatt indítottak már eljárást. A mostani esettel kapcsolatban még zajlik a gyanúsított kihallgatása, egyelőre ezért sem lehet tudni, hogy milyen indok állhatott a támadás hátterében.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tüntetők fogadták a migránsokat a Helsinki melletti központban – VIDEÓVAL!!

Edit

Bombamerénylet Athénban

info

Vészhelyzet: karantén alá vonták az Európából érkező repülőgépeket az USA-ban

Mazsi