Főoldal > Hírek > Főhírek > Gazdaság > Veszprémben számviteli munkatárs és mérlegképes könyvelői állás is elérhető a kínálatban
Veszprémben számviteli munkatárs és mérlegképes könyvelői állás is elérhető a kínálatban

Veszprémben számviteli munkatárs és mérlegképes könyvelői állás is elérhető a kínálatban

Hirdetés

Az állás Veszprém kínálatban nagyon sokszor a számviteli munkatárs és a mérlegképes könyvelő ajánlatok is megtalálhatók. Érdemes naponta nézni az állás ajánlatokat, mert naponta frissülnek, és ha nem vagyunk elég gyorsak bizony be is töltik ezeket előttünk.

A mérlegképes könyvelő feladata sokrétű és sok felelősségvállalást igénylő. Állandó tanulással és naprakész ismeretekkel lehet csak ezt a szakmát űzni.

Veszprémben számviteli munkatárs és mérlegképes könyvelői állás is elérhető a kínálatban

Mindig ismerni kell az éppen aktuális gazdasági-, adó- és pénzügyi szabályokat és törvényeket. A mérlegképes könyvelő részt vesz az éves beszámoló elkészítésében és felel a szervezet számviteli, ügyviteli, pénzügyi és információs rendszerének tökéletes működéséért. Az összes számviteli dolgozó az ő beosztottja és irányítja a munkájukat.

Folyamatosan kapcsolatban van a vezetéssel és egy-egy időszak tevékenységeiről hasznos információkat szolgáltat. Minden fontosabb időszakot zár. Elkészíti a féléves, éves beszámolókat és természetesen az évvégi leltárt is. Aktívan részt vesz a vállalat vagyoni pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelésében. Az adókat időben elszámolja a számviteli törvény szerint és azokat ellenőrzi is.

A vezetőségnek bemutatja az időszakos zárások eredményeit. Munkája során a jogszabályok, a szakkönyvek segítségével valamint a dokumentációk birtokába végzi feladatait.

Számtalan számviteli munkatárs álláshirdetést is találhatunk

Veszprémi ajánlatok között megtalálható számviteli munkatárs legfontosabb feladatai közé tartozik a szervezet könyvelési, ellenőrzési és beszámolási feladatainak intézése. Az álló és fogyóeszközöket nyilvántartja, és hatékonyan részt vesz a költségszámításokban is. Minden egyes leltárban aktívan bekapcsolódik.

Jellemző tevékenységei közé tartozik a megrendelések és szerződések nyilvántartása valamint a számlák kiállítása. Minden fontos dokumentumot a belső szabályzat szerint aláírat és postázza is azokat. A számla másolatokat továbbítja a könyvelésnek és érkezteti is azokat. A beszállítók által küldött számlákat minden esetben ellenőrzi mind formailag, mind pedig tartalmilag.

A számlák mellékleteinek ellenőrzése után azokat előkészíti az utaláshoz. Banki utalásokat készít, azokat aláírattatja és minden egyes bankkivonatot iktat. Folyamatosan ellenőrzése alatt tartja a banki egyenleget és kezeli a pénzforgalmat. A számviteli törvény szerint gondoskodik a számlák analitikus nyilvántartásáról.

Vezeti a készletek nyilvántartását és a változásokat. Tárgyi eszköz nyilvántartást és állományváltozási nyilvántartást vezet. A számviteli munkatárs feladatai közé speciális feladatok is

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: