Hirmagazin.eu
Főoldal » Vészjósló dokumentum szivárgott ki a Fehér Házból. Közel a vég?
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Vészjósló dokumentum szivárgott ki a Fehér Házból. Közel a vég?

Bár a szkep­ti­ku­sok rém­hír­ kel­tés­nek tart­ják az egé­szet, az ame­ri­kai szak­ér­tők máris ki­dol­goz­tak egy vész­for­ga­tó­köny­vet!

Nincs egy hete, hogy 2017-et írunk, de máris számtalan riasztó prófécia látott napvilágot a ránk váró világvégéről. Legutóbb a NASA fújt riadót, amikor kijelentették, hogy két, szinte teljesen ismeretlen égitest száguld a Föld felé, és bár az egyiket üstökösnek gondolják, a februárban érkezőről még csak találgatnak.

Vészjósló dokumentum szivárgott ki a Fehér Házból. Közel a vég?
Fotó: Pinterest

Nos, az amerikai csillagászoknak sem kellett több: összedugták a fejüket, és kidolgoztak egy alapos és átfogó “haditervet” arra az esetre, ha bolygónk valóban veszélybe kerülne!

A részletes vészforgatókönyvet eredetileg titokban akarták tartani, a Fehér Ház azonban kiszivárogtatta a NEO névre keresztelt dokumentumot!

A stratégia lényege, hogy az Egyesült Államok jelentős összeget szán fejlett technológiájú szerkezetek beszerzésére, amelyek az eddiginél jóval hamarabb jelzik, ha egy gyanús objektum tart felénk. Ezen kívül érzékeny szenzorokkal ellátott űrszondákra is beruháznak, amik kilövésük után pontos információkat tudnak küldeni az aszteroidák méretéről és tömegéről.

A kutatók ezen adatok birtokában már képesek lennének a megfelelő védekezési stratégia kidolgozására – írja a The Sun.

A NEO-t persze csak végső esetben vetnék be, és egyelőre nem tartják szükségesnek. A februárban érkező rejtélyes tárgy az eddigi vizsgálatok szerint semmilyen veszélyt nem jelent a Földre, de a csillagászok úgy tartják, hogy jobb félni, mint megijedni.

Vajon valóban van okuk az aggodalomra?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

6 csapda, amibe a saját agyunk csábít! A 4.-be esünk bele a leggyakrabban!

Mazsi

A meditálás azonnal segít, hogy jobban érezzük magunkat

Mazsi

Bolygóállások – Mostanában feltűnően sokan haltak meg – mi lehet az oka?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------