Hirmagazin.eu
Főoldal » Veszélyben a karácsony, nem nyugszanak a terroristák
Külföld

Veszélyben a karácsony, nem nyugszanak a terroristák

Az Iszlám Állam nem titkolja, hogy mindent megtenne azért, hogy vérfürdőbe fojtsa a karácsonyi időszakot. Meg tudják állítani őket a fokozott biztonsági intézkedések?

Bár az Iszlám Állam propagandaanyagaiban jelezte, hogy válogatott módszerekkel tömegmészárlásokat tartana Európa karácsonyi vásárain, a fenyegetést a lakosok többsége nem vette teljesen komolyan. Potsdamban azonban kiderült: a veszély valós!

A németországi vásárt pénteken délután kellett evakuálni egy gyanús csomag miatt, amelyet egy gyógyszertár előtt találtak. A kis méretű csomagból kábelek lógtak ki, távolról indítható bombának tűnt, még a tűzszerészek szerint is teljesen robbanószerkezetszerű volt a furcsa tárgy. Csak hosszas vizsgálat után tudták megállapítani, hogy a bomba nem volt működőképes.

A potsdami vásárról kimenekített civilek is olvastak korábban arról, hogy a terroristák szívesen ölnének az adventi időszakban is, de egészen más erről hallani és a saját bőrön megtapasztalni, hogy az életéért fut az ember. Potsdamban most nem történt tragédia, de egyértelművé vált: az Iszlám Állam alig várja, hogy megtalálja és kihasználja a kínálkozó lehetőséget.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hasonló hírek

Itt a nagy fordulat! Márciustól visszaküldhetők a migránsok

Mazsi

Brit kilépés: még nem kell aggódniuk a magyaroknak

Edit

Fordulatokkal teli év volt az idei – 2017 legfontosabb külpolitikai változásai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------