Image default

Felszaladni a lépcsőn, megkötni a cipőfűzőt, guggolásban kertészkedni vagy szorgosan gépelni? Egészséges végtagokkal mindez nem okoz problémát. Mikor azonban az ízületek elkezdenek fájni és megmerevedni, az bizony behatárolja a mozgásterünket: a mozgás nehezünkre esik, vagy kezelés nélkül már egyáltalán nem is megy.

Szeretne végre ízületi fájdalmak nélkül élni? Búcsúzzon el az ízületi problémáktól!

Sokaknak sikerült már, tudja meg Ön is, hogyan élhet fájdalom nélkül!

„Ábrahám Jánosné vagyok, 69 éves nyugdíjas. Kálváriám az ízületi fájdalmakkal 3 évvel ezelőtt kezdődött. Szerencsére időben rám talált az a terápia, melynek segítségével sikerült megúsznom egy protézisműtétet.

A fájdalom először a jobb, majd a bal térdemben jelentkezett. Egyre nehézkesebbé vált a mozgás, és az idő múlásával már az is nagy kínokat okozott, amikor kisunokámat próbáltam felemelni. Arról nem is beszélve, hogy mivel a házban nincs lift, a mindennapok során komoly nehézséget jelentett feljutni az első emeleti lakásomba.

Kép: Ökonatura

Az orvosok előbb ízületi gyulladást, majd kopást állapítottak meg mindkét térdemben, és sorra írták fel a gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat, valamint fizikoterápiára is küldtek. Ezek ideig-óráig hatottak is, majd a fájdalom állandó jelleggel visszatért.

A folytonos fájdalom miatt alig tudtam elvégezni mindennapi teendőimet, hisz szinte minden tevékenység, még a főzés is mozgással jár. A körülöttem lévőkkel egyre ingerültebb lettem, mert nem szeretem, ha másokra vagyok utalva. Ráadásul a fájdalomcsillapítók mellékhatásaként sokat émelyegtem és a vérnyomásom is felszökött. Nagyon elkeseredtem. Aki nap mint nap fájdalommal él, az tudja, miről beszélek.

A segítség az utolsó pillanatban érkezett. Már ki volt tűzve a térdprotézisműtét időpontja, és ekkor véletlenül összetalálkoztam régi barátnőmmel, Pirivel. Amikor panaszkodásom után elmesélte, milyen egyszerű módszerrel szűntek meg évtizedekig tartó csípőízületi fájdalmai, nem akartam neki elhinni. De végül is mit veszíthetek? – gondoltam.

Szkeptikusan vágtam bele a kezelésekbe, és ma is alig hiszem el, de 10 hét után megszabadultam a kínzó fájdalmaktól. Az utolsó kezelés óta már lassan 1 év telt el, és a fájdalom mindeddig nem tért vissza. De ha egy napon újra érezném, már tudom, mit kell tennem.

Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy ez a találmány megváltoztatta az egész életem. A tervezett műtétem elmaradt, és állapotom olyan, mint kb. 5 évvel ezelőtt: könnyedén elvégzem a napi teendőket, nem akadályoz semmi. Ezúton is ezer köszönet a feltalálóknak!”

Ábrahám Jánosné

Az ízületi panaszokra a mai ismereteink szerinti leghatékonyabb terápia a lágylézer.

Az elmúlt 50 évben számos klinikai tanulmányt és klinikai vizsgálatot végeztek, melyek alátámasztották a lágylézeres kezelések jótékony hatásait.

Ezek elsősorban a következők:
Fájdalomcsillapítás

A lézerterápia blokkolja a fájdalomingerületek átvitelét a sérült testrész és az agy között, valamint fokozza a szervezetünkben lévő természetes fájdalomcsillapító vegyi anyagok (endorfinok és enkefalinok) termelését. Ezáltal jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet.

Gyulladáscsökkentés

A lézerterápia csökkenti a sérült testrészben a gyulladást és a duzzanatot. A kezelés hatására kitágulnak a kisebb artériák és a nyirokerek. Ez a megnövekedett értágulat lehetővé teszi, hogy a duzzanatot okozó folyadékgyülem hatékonyan eltávozzon a sérült területekről. A nyirokerek kitágulása továbbá javítja a nyirokkeringést, mely elősegíti ezt a létfontosságú gyógyulási folyamatot.

Kép: Termál Online
Biostimulációs hatás

A lézerterápia serkenti a test öngyógyító képességét. A terápiás lézer által kibocsátott fotonok mélyen behatolnak testünk szöveteibe, és stimulálják az egyes sejtek energiatermelési központjait. A megnövelt energiatermelés és fokozott anyagcsere következménye a gyorsabb, hatékonyabb működés és regenerálódás. Ennek hatása pedig nemcsak a lézerfénnyel kezelt területen, hanem az egész szervezetben érezhető. A lágylézer-kezelés nemcsak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okokat is megszünteti.

A terápiás lágylézerek évtizedek óta az orvosok segítői az ízületi problémák kezelésében.

Jelenleg nem ismerünk ennél hatékonyabb fizikoterápiát.

A kórházi lézerkezeléseknek azonban megvannak a maga korlátai:

Mivel a lézerfény veszélyes a szemre, az orvosi lézereket csak megfelelően képzett személyzet kezelheti különböző biztonsági előírások betartásával.

Magas beszerzési költségei miatt az orvosi lézerkészülékek nem találhatók meg minden egészségügyi intézményben.

A kezelésekre időpontot kell egyeztetni, és el kell jutni a kezelés helyszínére, ami fájó ízületekkel nem mindig egyszerű.

A megoldás egy mindenki által hozzáférhető, otthon, kényelmes körülmények között, korlátlanul és nem utolsósorban biztonságosan használható lézerkészülék lenne. A jó hírünk az, hogy többéves kutatómunka és fejlesztés eredményeképpen ez a lézerkészülék elkészült, és most Önhöz is eljuthat!
Ismerje meg tehát a magyar fejlesztésű, otthoni használatra kifejlesztett lágylézer-terápiás készülékünket, mely segítséget nyújt számos betegség kezelésében, prevenciójában, hogy Ön gyógyszerek nélkül, mellékhatásoktól mentesen gyógyulhasson, és megszabadulhasson meglévő fájdalmaitól!

1966-ban a világon elsőként Mester Endre professzor a kis teljesítményű lágylézerek esetleges káros mellékhatásait kutatta, és közben az ellenkezőjére jött rá, hogy a lágylézer az élő szervezetre „BIOSTIMULÁCIÓS”, azaz serkentő hatást fejt ki.

Ez annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek lágylézer-fénnyel világítva gyorsabban képesek regenerálódni. A lézerfény hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és hajszálerek is képződnek.

A lágylézer-fény továbbá stimulálja az immunrendszert is, összefoglalva: a lézerfény serkenti a test öngyógyító képességét!

Az elmúlt 40 évben az egész világon eredményesen alkalmazták az orvosok a lágylézer-berendezéseket különböző panaszok, betegségek gyógyításában.

Az emberi szervezet a teljes fényspektrumból a vörös és az infravörös fényre reagál legerőteljesebben. A készülékünk által kibocsátott lézerfény a szemmel alig érzékelhető infravörös tartományba esik.

Miért éppen infra?

Az infravörös lézer fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható a mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van, és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén a porcok regenerálására is alkalmas.

A kép illusztáció.
Kép: erteksziget
Főbb alkalmazási területek:
Ízületi kopás, porckopás, csontritkulás.
Ízületi gyulladás.
Sérülések (húzódás, vérömleny, szalag-, izom- vagy ínszakadás, csonttörés).
Ínhüvelygyulladás, izomgyulladás, csonthártyagyulladás.
Csigolyák és porckorongok degenerációja.
Izombetegségek.
Visszérgyulladás.

A fájdalom erőssége a kezelések számával folyamatosan csökken, és 3-4 kezelés után megszűnik, majd megindul a javulás. A traumás és sportsérülések gyógyulási idejét a lágylézer-terápia jelentősen lerövidíti! Hámsérülések, horzsolások, műtét utáni sebek esetén elősegíti a normális szövetek regenerációját, nehezen gyógyuló sebek, fekélyek gyógyulását is megindítja. Fogászati kezelések, szájsebészeti műtétek, fogbeültetés után a lágy- és csontszövet gyógyulását felgyorsítja. Fogászati implantátumok körül segíti a hámtapadást (csontosodási fázis).

Az infralézeres kezelés után mikor várható javulás?

Bizonyos esetekben nagyon gyorsan hat a lézerlámpa. Az alábbi esetekben a javulás általában perceken-órákon belül bekövetkezik: fájdalomcsillapítás, akut gyulladások csökkentése, izomfeszülés, izomgörcs oldódása. Egyéb problémáknál a hatás napokon-heteken belül érezhető.

Mozgásszervi panaszaira használja Ön is az első biztonságos infralézer-készüléket! Kapható a gyógyszertárakban, bioboltokban, bio-elektronikai szaküzletekben.
Forrás: gyogyszernelkul.hu

Hasonló hírek

Így módosítja az agyad a meditáció

info

Íme az ötös lottó és a jóker nyerőszámai

Géza

5 titkos dolog, amit minden nő csinál

Edit