Hirmagazin.eu
Főoldal » Vérző testek mindenhol, legkevesebb 40 ember meghalt, további kétszáz pedig megsérült: egymást taposta halálra a pánikoló tömeg Szulejmáni temetésén – fotók (18+)
18+

Vérző testek mindenhol, legkevesebb 40 ember meghalt, további kétszáz pedig megsérült: egymást taposta halálra a pánikoló tömeg Szulejmáni temetésén – fotók (18+)

Kerman —Drámai jelenetek játszódtak le a múlt csütörtökön dróntámadásban megölt iráni tábornok, Kászim Szulejmáni a mai temetési szertartásán, amelyen több százezren gyűltek össze szülővárosában.

Legkevesebb 40 ember meghalt, további kétszáz pedig megsérült, miután pánik tört ki a tömegben, s az összezsúfolódott emberek egymást taposva próbálták elhagyni a főteret. Vérző testek maradtak hátra, az áldozatokat sirató családokat mutattak az amatőr felvételek. Szulejmáni temetését a tömegtragédia miatt elhalasztották.

Az amatőr felvételeken földön fekvő halottak látszanak/Fotó:Twitter

Sok gyászoló a megölt Kászim Szulejmáni fotójával tisztelgett/Fotó: MTI-EPA

Ali Samháni admirális, az iráni legfelsőbb nemzetbiztonsági tanács vezetője a parlament ülése után bejelentette: tizenhárom „bosszúforgatókönyvet” tárgyalt meg a tanács – írta az atv.hu. – Még ha végül a leggyengébben is egyezünk meg, az is történelmi rémálom lesz az amerikaiak számára – jelentette ki fenyegetően. Több részlete nem árult el, de azt jelezte, hogy Irán mindent tud a térségben állomásozó haderőről.

Az Egyesült Államok légicsapása ellen tiltakozó arabok amerikai és az izraeli zászlókat égettek/Fotó:MTI-EPA

Hasonló hírek

Megfojtotta, kibelezte, megsütötte: ezért gyilkolta meg brutálisan randipartnerét egy férfi (18+)

Géza

Ezért jobbak a telt nők az ágyban – férfiak őszinte vallomásai

Mazsi

A világ 5 legjobb szextippje

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!