Hirmagazin.eu
Főoldal » Vertek és prostitúcióra kényszerítettek magyar nőket Salzburgban – így kapcsolták le rendőreink a tetteseket – videók
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vertek és prostitúcióra kényszerítettek magyar nőket Salzburgban – így kapcsolták le rendőreink a tetteseket – videók

A szexuális kizsákmányolásból szerzett pénzt az elkövetők a saját megélhetésükre fordították. Az áldozataikat időnként bántalmazással kényszerítették a munkára.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztálya a Salzburgi Ügyészség által hazánknak felajánlott büntetőeljárással összefüggésben rendelt el nyomozást erőszakkal, fenyegetéssel, személyi szabadságától megfosztott személy sérelmére, üzletszerűen, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntett gyanúja miatt B. Lajos Zoltán és G. Tibor magyar állampolgárokkal szemben.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Lajos Zoltán és G. Tibor magyar állampolgárok 2017 szeptembere és 2018 februárja között az ausztriai Salzburg városában legalább 4 magyar állampolgárságú sértettet kényszerítettek prostitúciós munkára. Az áldozatokat kiutaztatták, a tevékenységüket irányították és felügyelték, a szexuális szolgáltatásból származó anyagi ellenszolgáltatás teljes egészét pedig elvették tőlük. A pénzt részben, vagy egészben saját megélhetésükre fordították.

Az elkövetők több áldozattal szerelmi kapcsolatot is kialakítottak. A jövedelmező, közös és szebb jövő hamis ígéretével kecsegtették őket, ezzel bírták rá a sértetteket a prostitúciós tevékenység folytatására. Azt a sértettet, aki kiszolgáltatott helyzetéből szabadulni akart, fizikai bántalmazással kényszerítették a további munkára. Igyekeztek az áldozat akaratát megtörni, és a szálláshelyéül szolgáló lakásba bezárták. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők a kiszolgáltatott nők külföldi szexuális kizsákmányolásból több millió forintra tettek szert.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei május 4-én kisújszállási lakcímén elfogták G. Tibort, illetve ezzel egyidőben a műveleti egység Szigetszentmiklóson egy motel szobában intézkedett B. Lajos Zoltánnal szemben is. A gyanúsítottak tartózkodási helyén kutatást tartottak, amely során a bűncselekmény elköveteséhez használt tárgyakat foglaltak le.

Mind a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki a KR NNI munkatársai, B. Lajos Zoltánt és G. Tibort bűnügyi őrizetbe vették. A gyanúsítottak terhére rótt emberkereskedelem bűntett öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Police

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Országos közúti ellenőrzések ma, és sebességellenőrzések májusban országszerte (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Sokkoló helyszíni felvételek érkeztek az M1-esen tegnap történt halálos balesetről – galéria

Géza

Egymást érik a balesetveszélyes helyzetek a Dózsa György úti kereszteződésben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!