Hirmagazin.eu
Főoldal » Versben jelentette be szakítását MC Hawer
Bulvár

Versben jelentette be szakítását MC Hawer

MC Hawer több, mint két­év­nyi egye­dül­lét után egy csi­nos, flo­ri­dai ma­gyar nővel jött össze, aki­vel az in­ter­ne­ten is­mer­ke­dett meg. A nő még Bu­da­pestre is el­re­pült sze­relme ked­véért. Ha­za­té­rése után táv­kap­cso­lat­tal pró­bál­koz­tak, de az úgy tűnik, nem jött be.

 Versben jelentette be szakítását MC Hawer

A mulatós zene népszerű rappere, MC Hawer mindig is kreatív fickó hírében állt. Most is egyedi módját választotta annak, hogy bejelentse: végleg véget ért kapcsolata azzal a csinos, Floridában élő magyar nővel, akivel az interneten ismerkedett meg.

A nő még Budapestre is elrepült a bimbódzó románc kedvéért, de aztán pár hét után úgy döntöttek, nincs értelme folytatni.

Néhány nappal később mégis meggondolták magukat és megbeszélték, hogy a komoly távolság ellenére megpróbálják fenntartani a kapcsolatot.

Viszont gyorsan kiderült, hogy ezt az akadályt már nem tudják megugrani. Mc Hawer nemrég az alábbi rögtönzött versikével tudatta bánatát barátaival és kissé szokatlan módon az újságírókkal.

 Versben jelentette be szakítását MC Hawer 1

A Ripost megkeresésére a zenész elárulta, hogy nem is annyira a távolság, mintsem az anyagi kérdések vezettek a szakításhoz.

Alapvetően a szeretet ereje nem volt kellőképpen erős ahhoz, hogy a floridai megszokott életszínvonala biztosítva legyen Magyarországon. Így ez sok vitát, konfliktust okozott, melyek után arra jutottunk, hogy nincs közös utunk együtt.

– mesélte Hawer és újra megígérte azt, amit már korábban is: fájdalma ellenére sem fog újra piálni. Korábban több, mint két évtizeden át volt alkoholista és láncdohányos. A zenész hozzátette, hogy egyedül a Ripost-nak nyilatkozott a szakításról.

Forrás:Ripost

Hasonló hírek

Találékonyságuk mentette meg a három férfit

info

Hűha: közös fotót posztolt Koholák Alexandra a férjével, és a nővel, akivel együtt élnek

Mazsi

Beszélni sem tud: magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------