Hirmagazin.eu
Főoldal » Vérre van szüksége a veronai buszbaleset túlélőjének – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Egészség - betegség

Vérre van szüksége a veronai buszbaleset túlélőjének – VIDEÓ

Nem­rég szál­lí­tot­ták a Hon­véd­kór­házba a ja­nu­ári tra­gé­dia egyik sé­rült­jét, aki­nek most vért gyűj­te­nek a kö­zös­ségi ol­da­la­kon.

Hazaszállították a Budapestre a veronai buszbaleset egyik áldozatát, jelenleg a Honvédkórházban kezelik. A Ripost megtudta, hogy a férfi barátnője szívszorító üzenetben kérte ismerőseit, hogy mielőbb adjanak vért, ugyanis párjára életmentő műtétek sorozata vár.

Párom is a buszon utazott, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.Az életmentő műtétekhez sok vérre van szüksége. Ha tehetitek, irányított véradással segítsetek, hogy Balázs hazatérhessen két hónapos kislányához. Ha ismertek olyat, aki segíthet, kérlek továbbítsátok felé segítségkérésemet. Hálás köszönetem!

– írta Mónika a Facebook-oldalára.

Vérre van szüksége a veronai buszbaleset túlélőjének - VIDEÓ
Illusztráció

A Ripost elérte a kisgyermekes édesapa egyik ismerősét, aki elmondta: Balázs a Szinyei Merse Gimnázium diákjait megmentő Antal köz Béla barátja volt, a hős tanár hívta őt a sítáborba.

Először azt hittük, elveszítettük Balázst, de pár napja jött a jó hír, hogy ő az egyik túlélője a balesetnek. Nagyon szorítunk érte, reménykedünk, hogy mielőbb felépül

– mondta a Ripost-nak Bori.

Vérre van szüksége a veronai buszbaleset túlélőjének 1

Így tudsz segíteni Balázson

Az ország összes véradó helyén várják a célzott véradókat, akik segítenének a veronai buszbaleset túlélőjén. Minden vércsoport jó, becserélik a kórházban!

• Beteg neve/születési neve: Kasza Balázs • Vércsoportja: 0 RH + • A beteget ellátó intézmény és osztály neve, címe: Honvéd Kórház – Központi Intenzív Osztály 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.

Készülj úgy, hogy karod könnyen szabaddá tud tenni, vidd magaddal a személyi igazolványod, a lakcímkártyád és a TAJ-kártyádat. Egyél előtte zsírmenteset és fogyassz sok folyadékot is. Tájékoztasd az orvost vagy az asszisztenst, ha véralvadás-csökkentő vagy egyéb gyógyszert szedsz, ha vérzékenységben szenvedsz, illetve, ha rosszul szoktál lenni a vérvétel során.

Véradó az lehet, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18, de még nincs 65 éves és legalább 50 kiló a testsúlya. A véradást orvosi vizsgálat előzi meg, itt dől el, hogy végül adhat-e vért a jelentkező. Sőt, a véradó nem csak azzal jár jól, hogy három betegen segít: a véradás egyben szűrővizsgálat is, így kiderülhetnek a legfontosabbak egészségügyi állapotunkról. Tévhit, hogy nem adhat vért, akinek tetoválása van: ha eltelt fél év, mióta elkészült a rajz, nyugodtan mehetsz vért adni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kaposvári trafikgyilkosság: évtizedekre börtönbe kerülhet a gyilkos!

Mazsi

Meghalt egy magyar katona az M7-esen

Géza

Illegális migránsok Csongrád megyében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!