Főoldal » Véres leszámolást tervez az Iszlám Állam: Új célpontokra derült fény!
Külföld

Véres leszámolást tervez az Iszlám Állam: Új célpontokra derült fény!

A török tit­kos­szol­gá­lat hír­szer­zői hat szél­ső­sé­ges dzsi­há­d­is­tát vet­tek őri­zetbe va­sár­nap, akik el­árul­ták a ter­ror­szer­ve­zet kö­vet­kező cél­pont­jait. Fő­ként zsidó val­lá­sú­a­kat és óvo­dá­kat, is­ko­lá­kat ter­vez­nek meg­tá­madni a kö­zel­jö­vő­ben.

A török titkosszolgálat embereinek sikerült megszorongatnia azt a hat terroristát, akiket még vasárnap vettek őrizetbe. Az Iszlám Állam hívei kihallgatásukkor elismerték, hogy a terrorszervezet újabb támadásokat tervez Törökországban. A SkyNews szerint egy ideje főként a zsidó vallásúak ellen terveznek újabb támadásokat, sőt

már készen áll egy újabb robbantássorozat,

aminek a célpontjai kifejezetten az óvodák és iskolák lesznek.

A török hatóságok ezután kiemelt figyelemmel kezelik a helyi zsidó közösségek védelmét. A leginkább veszélyeztetett célpontnak az isztambuli Neve Shalom Zsinagógát tartják, amely mellett egy zsidó iskola is található. Az épület ellen amúgy már 2003-ban terveztek támadást.

Véres leszámolást tervez az Iszlám Állam: Új célpontokra derült fény!
Leginkább a Neve Shalom Zsinagógát féltik a hatóságok

A márciusi Isztambuli robbantások után, melyben több izraeli is életét vesztette, a jeruzsálemi terrorellenes parancsnokság hétfőn délután hármas fokozatról, az erősebb kettesre emelte a terrorfenyegetettségi szintet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megbukott a molesztálós izraeli miniszter

info

Kecskét vágtak a hotel mosdójában a migránsok! – VIDEÓ

Mazsi

Belehalt a fülledt éjszakába a prostival kéjelgő turista!

Mazsi