Hirmagazin.eu
Főoldal » Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!
Belföldi hírek

Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!

Orbán Viktor háza elé vonultak a momentumosok csendben, az éj leple alatt!

“Orbán Viktor háza előtt vagyunk. Nem szokták engedni, hogy ide tüntetéseket jelentsünk be, mi nem is jelentettünk be tüntetést, ez egy spontán összejövetel, mondhatni, flashmob, XXI. századi nyelvvel élve..”‘

– kezdi mondandóját az éjjeli videóban Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője. Az álomgyilkos párt mostani akciójára a gyülekezési törvény módosítása miatt került sor, az ifjak ugyanis felháborodottan vették tudomásul, hogy eztán nem tüntethetnek politikusok otthona előtt.

Annyira bátrak voltak a momentumos suhancok, hogy a koszorújukat Orbán Viktor kapujára lógatták, és a mécseseiket is a bejáratnál helyezték el. Szomorúan vették ugyanakkor tudomásul, hogy nagy tettüknek semmilyen következménye nem volt, így megjegyezték

Srácok, durvább cuccal kellett volna jönni!

Aztán a tahó bűnözők, akik nem voltak tisztába tettükkel, levelet írtak a Miniszterelnöknek, és bedobták a postaládájába. A levél így kezdődik:

Kedves főbűnöző!

A levél tartalma nem fontos, ez már nem a mi dolgunk, hanem a rendőrségé, és az ügyészségé!

Viszont itt van a videó, amit magukról készítettek, ez nagyon is jó lesz az ügyésznek majd, hogy kétség ne legyen senki előtt!

Eltemettük a gyülekezési törvényt

A mai naptól szigorodott a gyülekezési törvény, amely a tüntetés szervezések szigorítása mellett megtiltja a politikusok háza előtti tüntetéseket is. Kíváncsiak voltunk, hogy a kormány mennyire tartja be saját szabályait, ezért tegnap este nem sokkal éjfél előtt Orbán Viktor háza elé vonultunk.A Momentum szerint az új gyülekezési törvény súlyosan sérti a véleménynyilvánítás szabadságát, a hatalom pedig nem teheti meg, hogy az embereknek ezt a jogát korlátozza. Az új törvény viszont pontosan ezt teszi: mert a hatalmon lévők félnek és minél távolabb akarják tartani magukat az emberek véleményétől, nem akarnak, és nem mernek az emberek szemébe nézni.Ez a szabályozás újabb példája annak, hogy a törvényalkotók nem azon dolgoznak, hogy milyen törvénnyel tudnák jobbá tenni az emberek életét, hanem azon, hogy milyen törvényekkel tudják kényelmesebbé tenni a sajátjukat!

Közzétette: Momentum Mozgalom – 2018. szeptember 30., vasárnap

A Hirmagazin.eu online média a következő nyilatkozatot teszi ezzel az esettel kapcsolatban:

Ez a cselekmény, bűncselekmény, és alkalmas bűntetőjogi minősítés megfogalmazására!

A rendőrség és az ügyészség dolga meghatározni, hogy milyen bűncselekményt követtek el az elkövetők!

Tegnap csak odalopóztak, holnap többen mennek, és belőnek az ablakon, holnapután pedig levadásznak minden kormánypárti politikust az utcán, mert a megtehetik!

Mi a magunk részéről várjuk a büntetőeljárás megindítását! Hirmagazin.eu

Alapcikk: demokrata.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Koronavírus -percről – percre! Olvasd a Hirmagazint, kövesd a halálos járvány eseményeit nálunk! Most nincs megállás, 0-24 órában csak a Ti szolgálatatokban!

Géza

Orbán Viktor: Brüsszelből és délről is veszély fenyeget

Edit

Bakondi: Egyre több európai ország osztja a magyar álláspontot (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------