Főoldal » Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!
Belföldi hírek

Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!

Orbán Viktor háza elé vonultak a momentumosok csendben, az éj leple alatt!

“Orbán Viktor háza előtt vagyunk. Nem szokták engedni, hogy ide tüntetéseket jelentsünk be, mi nem is jelentettünk be tüntetést, ez egy spontán összejövetel, mondhatni, flashmob, XXI. századi nyelvvel élve..”‘

– kezdi mondandóját az éjjeli videóban Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője. Az álomgyilkos párt mostani akciójára a gyülekezési törvény módosítása miatt került sor, az ifjak ugyanis felháborodottan vették tudomásul, hogy eztán nem tüntethetnek politikusok otthona előtt.

Annyira bátrak voltak a momentumos suhancok, hogy a koszorújukat Orbán Viktor kapujára lógatták, és a mécseseiket is a bejáratnál helyezték el. Szomorúan vették ugyanakkor tudomásul, hogy nagy tettüknek semmilyen következménye nem volt, így megjegyezték

Srácok, durvább cuccal kellett volna jönni!

Aztán a tahó bűnözők, akik nem voltak tisztába tettükkel, levelet írtak a Miniszterelnöknek, és bedobták a postaládájába. A levél így kezdődik:

Kedves főbűnöző!

A levél tartalma nem fontos, ez már nem a mi dolgunk, hanem a rendőrségé, és az ügyészségé!

Viszont itt van a videó, amit magukról készítettek, ez nagyon is jó lesz az ügyésznek majd, hogy kétség ne legyen senki előtt!

Eltemettük a gyülekezési törvényt

A mai naptól szigorodott a gyülekezési törvény, amely a tüntetés szervezések szigorítása mellett megtiltja a politikusok háza előtti tüntetéseket is. Kíváncsiak voltunk, hogy a kormány mennyire tartja be saját szabályait, ezért tegnap este nem sokkal éjfél előtt Orbán Viktor háza elé vonultunk.A Momentum szerint az új gyülekezési törvény súlyosan sérti a véleménynyilvánítás szabadságát, a hatalom pedig nem teheti meg, hogy az embereknek ezt a jogát korlátozza. Az új törvény viszont pontosan ezt teszi: mert a hatalmon lévők félnek és minél távolabb akarják tartani magukat az emberek véleményétől, nem akarnak, és nem mernek az emberek szemébe nézni.Ez a szabályozás újabb példája annak, hogy a törvényalkotók nem azon dolgoznak, hogy milyen törvénnyel tudnák jobbá tenni az emberek életét, hanem azon, hogy milyen törvényekkel tudják kényelmesebbé tenni a sajátjukat!

Közzétette: Momentum Mozgalom – 2018. szeptember 30., vasárnap

A Hirmagazin.eu online média a következő nyilatkozatot teszi ezzel az esettel kapcsolatban:

Ez a cselekmény, bűncselekmény, és alkalmas bűntetőjogi minősítés megfogalmazására!

A rendőrség és az ügyészség dolga meghatározni, hogy milyen bűncselekményt követtek el az elkövetők!

Tegnap csak odalopóztak, holnap többen mennek, és belőnek az ablakon, holnapután pedig levadásznak minden kormánypárti politikust az utcán, mert a megtehetik!

Mi a magunk részéről várjuk a büntetőeljárás megindítását! Hirmagazin.eu

Alapcikk: demokrata.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A TEK páncélosai is bevetésen vannak a belvárosban! Oszd meg!

Géza

Állandósuló kvóta esetén százezrek érkezhetnének Magyarországra

Edit

Kiderült, ki lőhette le a szlovák újságírót és menyasszonyát

Mazsi