Hirmagazin.eu
Főoldal » Végrendeletet postázott eltűnése előtt a kecskeméti Pötyike néni
Életmód hírek

Végrendeletet postázott eltűnése előtt a kecskeméti Pötyike néni

A postán átvett egy ajánlott levelet, feladta postán családjának a végrendeletét, majd eltűnt! Egész Kecskemét az egykoron az Alföld Nagyáruházban dolgozó hölgyet keresi.

Kedden tűnt el Kecskeméten Koskár Jánosné Pötyike néni, akit nagyjából mindenki ismer a városban, ugyanis egykoron az Alföldi Nagyáruházban dolgozott. „Azt tudjuk, hogy átvett a postán egy ajánlott levelet, de ennek tartalmát nem ismerjük. Ezután

postára adta a végrendeletét és a személyigazolványát, ezt mi, a családja csütörtökön kaptuk meg”

– mesélte lapunknak Pötyike néni aggódó unokája. Ő azt mondja, több kisebb okot el tud képzelni, de nagyobb tragédia nem történt.

Bár nagymamájának párja is van, ő is, édesanyja is gyakran találkozott a nénivel, akinek még édesanyja él. „Mégis, úgy érezhette, nem fordítottunk rá elég figyelmet. Mindent kutatunk, a közeli romos házakat, erdős területeket, de még egy pécsi áruház kamerafelvételét is megnéztük, hátha ő látszik rajta, de egyelőre semmi. Tegnap már egy látóhoz is fordultunk, de nem jártunk sikerrel, szombaton elmegyünk egy tenyérből jóslóhoz is” – mesélte az unoka. Mindeközben a rendőrség is nagy erőkkel keresi Pötyike nénit. Akinek bármilyen infója van, vagy látta a nénit valahol, kérjük jelentkezzen a Ripost szerkesztőségében, vagy a rendőrségen!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Aranyszabályok azoktól a nőktől, akiken nem látszik a kor!

Mazsi

Mit ne mondj soha, ha vitázol a szerelmeddel!

Mazsi

Egy nő mindig a teraszra aggatja ki a koszos ruhákat! Egy nap azonban váratlan dolog történt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!