Főoldal » Végre videóra vették, honnan jönnek az ufók! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Végre videóra vették, honnan jönnek az ufók! – VIDEÓ

Egy flo­ri­dai férfi ku­tya­sé­tál­ta­tás köz­ben szúrta ki a hosszú­kás, szi­var for­májú, kü­lö­nös re­pülő tár­gyat az égen. Elő­ször el­sza­ba­dult bal­lon­nak gon­dolta, de ami­kor egy vil­ló­dzó, na­rancs­színű ki­sebb ob­jek­tum re­pült ki be­lőle, már a mo­bilja után nyúlt, hogy lefil­mezze…

A kutyáját sétáltatta a floridai Saint Petersburgban egy helyi férfi 2016 április 29-ének reggelén, a Tampa öböl partján. Eltelt egy kis idő, míg fölfedezte, hogy az égen valami különös alakú tárgy lebeg. Első gondolata az volt, hogy gy elszabadult ballon, vagy valami jókora műanyag darab lehet, amit felkapott a szél.

A hosszúkás tárgy egyenletesen haladt, és amikor egy másik, kisebb, világító alakzat repült ki belőle, a férfinak leesett, hogy mit is lát! Ekkor már előkapta a mobilját, és az izgalomtól remegő kézzel videózni kezdett. (Ez látszik is a felvételen…)

Ufológusok korábbi tapasztalatai és elméletei szerint a szivar alakú ufók általában több kisebb repülő csészealjat, vagy gömb alakú járművet szállítanak, vagyis egyfajta anyahajó szerepét töltik be. A szivar, vagy hosszúkás alakú ufók egyébként gyakoribbak, mint gondolnánk. Legutóbb április 6-án Denver felett láttak ilyet. Általában ehhez hasonló, álcázott anyahajókkal szállítják az űrben a kisebb felderítő hajókat, amelyek a légkörben való közlekedésre vannak kialakítva… ezeket észlelik leggyakrabban az ufóvadászok.

Végre videóra vették, honnan jönnek az ufók!

A videón átrepül egy madár, a parti házak és fák is látszódnak, így több referenciapont is van, amelyek alapján a járművek igen nagy sebességgel haladtak.

Végre videóra vették, honnan jönnek az ufók! 1

Amikor már túl messzire kerültek, hogy normálisan tudjam videózni őket, berohantam a házba a távcsőért. Persze mire kiértem, már eltűntek…

Az észlelést még a legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON is regisztrálta 76127-es aktaként, és mivel megfelelt az ufóészlelések szigorú kritériumainak, regisztrálták a bejelentést. Így a videón hivatalosan is ufók, vagyis azonosítatlan repülő objektumok láthatóak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Belehaltak a szelfibe – az idei halállista legdurvább esetei

Géza

Magyar tudósok fejtik meg, mit jelenthet Isten lehelete

Mazsi

Legyorsulta a vadászgépeket a rejtélyes UFÓ! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------