Hirmagazin.eu
Főoldal » Végre, megszületett az első kérdés, amelyben NEMZETI EGYSÉG van! Oszd meg!
Belföldi hírek

Végre, megszületett az első kérdés, amelyben NEMZETI EGYSÉG van! Oszd meg!

Bangóné Borbély Ildikó miután lepatkányozott mintegy hárommillió magyar embert, közösségi oldalán próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ezzel akkora tömegfelháborodást okozott, ami ez idáig egyedül Judith Sargentini, Soros-párti holland politikusnak sikerült. Jobboldali és baloldali szavazók közösen követelték a szocialista politikus távozását a közéletből.

Az utóbbi idők legnagyobb belpolitikai botrányát okozta Bangóné Borbély Ildikó azzal, hogy az ATV élő adásában lepatkányozta a Fidesz-KDNP pártszövetség mintegy hárommillió szavazóját. Többek között Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető is lemondásra szólította fel a magyar ellenzékhez mérve is szokatlan átéléssel gyűlölködő MSZP-s politikust. Mindez nem hatotta meg Bangónét, aki még a botrány kirobbanásának napján elkezdte megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, többek között Facebook-oldalán. Ha valaki egyetlen pillantást vet a bejegyzés alatti kommentszekcióra, akkor azt láthatja, hogy az emberek nem fogadták el a politikus magyarázatát. Ugyanis

szokatlan módon baloldali- és jobboldali szavazók együttesen ítélték el a patkányozó szocialista politikust, többen közülük lemondásra szólították fel.  

Több mint kétezer hozzászólás érkezett az írás alatt, ezek szinte mindegyike dühösen fogadta a politikus reakcióját. Emlékezetes, ekkora virtuális tömegháborodást egyedül Judith Sargentini, Soros György megbízható politikusa tudott okozni azzal, hogy a magyar jogállamiság helyzetét vizsgáló jelentés készítése közben rendszeresen szidalmazta Magyarországot.

Volt, aki kikérte magának a hasonlatot!

FORRÁS: FACEBOOK

Egy baloldali érzelmű szavazó arról írt, hogy egy pillanatra nem kapott levegőt, amikor meghallotta a patkányozást. Egyúttal arra kérte Bangóné Borbélyt, vállalja szavaiért a következményeket.

FORRÁS: FACEBOOK

Mások azt kifogásolták, hogy ha ezt egy fideszes politikus mondta volna, akkor beindulna a propagandamédia.

FORRÁS: FACEBOOK

Egy másik egykori baloldali szavazó is felháborodásának adott hangot.

FORRÁS: FACEBOOK

“Nincs bocsánat! Egyértelmű voltak a szavai! Ez nagyon rossz, gyenge magyarázat, ez hazugság!” – értékelt egy újabb kommentelő.

FORRÁS: FACEBOOK

“Nem kell a púder” – reagált egy kommentelő a szocialista politikus magyarázkodására.

FORRÁS: FACEBOOK

“Utólag kár magyarázni” – írta a következő hozzászóló.

FORRÁS: FACEBOOK

Egy másik kommentelő pedig úgy látta, az ilyen agresszív, gyűlöletkeltő ellenzéki nyilatkozatok hozzá fogják segíteni a kormánypártokat az újabb kétharmados győzelemhez.

FORRÁS: FACEBOOK

origo, hirmagazin, facebook

Hasonló hírek

Banki elszámolás: bizonyos esetekben az ügyfélnek kell kérnie az elszámolást

info

Ostromállapot után viszonylagos nyugalom a határon – migránsválság percről percre

Edit

Nehezen tudja feldolgozni az eredményt Gyurcsány, pedig a kiütéses Fidesz-győzelem után egyedül csak Gyurcsány örülhet az ellenzéki oldalon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!