Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Végre lépett a rendőrség a brutálisan összevert anya ügyében

A rendőrség lépett a brutálisan összevert nő ügyében, aki egy Facebook-posztban mesélte el azt a szörnyűséget, amit tettek vele. A nő sérüléseiről, arcáról készült megrázó fotók futótűzként terjedtek az interneten.

A Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében kezdeményezte az illetékes ügyészségen a férfi távol tartásának elrendelését, aki a gyanú szerint brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon –közölte a 24.hu megkeresésére a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

Az ügyben büntetőeljárás folyik, ezért az eset részleteiről az eljárás érdekében a rendőrség nem ad ennél bővebb tájékoztatást. Azt azonban elmondták a lapnak, hogy a büntetőeljárásban érintett férfi nem volt és jelenleg sem a rendőrség állományának tagja.

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek!Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen…

Közzétette: Bernadett Orosz – 2019. november 11., hétfő

A hatgyermekes anya, Bernadett a Blikknek elmondta, hogy szombat óta, amikor a verés történt, retteg, hiszen a kórház feljelentést tett, de a kihallgatás után a férfi szabadlábon védekezhet. Távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kéréseit elutasították. Most kicsit fellélegezhet, a friss tájékoztatás szerint előbbit mégis kezdeményezte a rendőrség.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Facebook

Hasonló hírek

Illegális migránsokat tartóztattak fel Röszkénél

Géza

Megölte élettársát egy 16 éves lány Cegléden

Edit

Nem gondozta mamáját, az idős asszony meghalt

Edit