Hirmagazin.eu
Főoldal » Végre egy hiteles felvétel – Ez az ufó most tényleg valódinak tűnik! – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Végre egy hiteles felvétel – Ez az ufó most tényleg valódinak tűnik! – VIDEÓ

Ez­út­tal nem re­megő kezű tu­ris­ták vagy lel­kes ama­tőr ufó­va­dá­szok ké­szí­tet­tek egy ho­má­lyos fel­vé­telt. Most hi­te­les for­rás­ból szár­ma­zik a fel­vé­tel, egye­ne­sen az ISS űr­ál­lo­más ka­me­rá­já­ból.

A furcsa objektumot április 5-én vette fel az űrállomás kamerája, ami HD felbontásban, élőben közvetíti a képeket a Földre. Ezeket utólag is bárki visszanézheti, itt.

Az élő közvetítést előszeretettel nézik az ufóvadászok is, ők szúrták ki az újabb furcsaságot. Kérdés persze, hogy ilyenkor a NASA szakemberei mit csinálnak? Általában hasonló esetekben (amire már jó pár példa volt) váratlanul megszakad a közvetítés. Most is ez történt.

Világosan látszik, amint egy hatalmas tárgy lassan előbukkan a Föld légköréből, majd távolodni kezd, amíg csak egy apró kék pötty látszódott csak belőle. Eközben még az űrállomás árnyékán is áthalad.

Az ufológusok szerint az ismeretlen objektum, alighogy felbukkant, máris felgyorsult, és ugyanabba az irányba indult, ahová az ISS is haladt. A sebességének több tízezer mérföld per órának kellett lennie ahhoz, hogy ilyen gyorsan a távolba vesszen.

Hogy nem egy Föld körül keringő űrszemétről vagy űrszondáról van szó, abból is látszik, hogy előző nap az adott ponton nem bukkant fel semmi hasonló…

Mit mond erre a NASA? Az ufóvadászokat már nem nagyon érdekli, mert folyamatosan űrszemétről és optikai csalódásról beszélnek, ha egyáltalán reagálnak egy ilyen jellegű megkeresésre.

Hogy tényleg földönkívüliek űrhajója volt-e, nehéz megállapítani… de akkor vajon mi?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A nap beesési szögét is kiaknázzák a vadászó fehér cápák

info

Jóízűt kortyolt a „szelíd” fertőtlenítőszerből a professzor

info

Hawking is keresi a földönkívüli életet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------