Főoldal » Végre egy hiteles felvétel – Ez az ufó most tényleg valódinak tűnik! – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Végre egy hiteles felvétel – Ez az ufó most tényleg valódinak tűnik! – VIDEÓ

Ez­út­tal nem re­megő kezű tu­ris­ták vagy lel­kes ama­tőr ufó­va­dá­szok ké­szí­tet­tek egy ho­má­lyos fel­vé­telt. Most hi­te­les for­rás­ból szár­ma­zik a fel­vé­tel, egye­ne­sen az ISS űr­ál­lo­más ka­me­rá­já­ból.

A furcsa objektumot április 5-én vette fel az űrállomás kamerája, ami HD felbontásban, élőben közvetíti a képeket a Földre. Ezeket utólag is bárki visszanézheti, itt.

Az élő közvetítést előszeretettel nézik az ufóvadászok is, ők szúrták ki az újabb furcsaságot. Kérdés persze, hogy ilyenkor a NASA szakemberei mit csinálnak? Általában hasonló esetekben (amire már jó pár példa volt) váratlanul megszakad a közvetítés. Most is ez történt.

Világosan látszik, amint egy hatalmas tárgy lassan előbukkan a Föld légköréből, majd távolodni kezd, amíg csak egy apró kék pötty látszódott csak belőle. Eközben még az űrállomás árnyékán is áthalad.

Az ufológusok szerint az ismeretlen objektum, alighogy felbukkant, máris felgyorsult, és ugyanabba az irányba indult, ahová az ISS is haladt. A sebességének több tízezer mérföld per órának kellett lennie ahhoz, hogy ilyen gyorsan a távolba vesszen.

Hogy nem egy Föld körül keringő űrszemétről vagy űrszondáról van szó, abból is látszik, hogy előző nap az adott ponton nem bukkant fel semmi hasonló…

Mit mond erre a NASA? Az ufóvadászokat már nem nagyon érdekli, mert folyamatosan űrszemétről és optikai csalódásról beszélnek, ha egyáltalán reagálnak egy ilyen jellegű megkeresésre.

Hogy tényleg földönkívüliek űrhajója volt-e, nehéz megállapítani… de akkor vajon mi?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Újabb négyszeres csillagrendszert fedeztek fel

info

Hatalmas kutatóballont küldött fel a NASA

info

Egy űrfegyver hever a Marson? Cyberalkatrész?

Mazsi