Hirmagazin.eu
Főoldal » Végra egy normális pályázati lehetőség! Olvasd el!
Divat, szépségápolás

Végra egy normális pályázati lehetőség! Olvasd el!

Divat és dizájnipar támogatása

Társadalmi egyeztetés alá került az a pályázati felhívás, amelynek célja a divat és dizájnipar támogatása.

A támogatási kérelmek várhatóan 2020. december 15-től válnak benyújthatóvá, egészen 2021 tavaszáig. A cél, hogy a divat és dizájnipari tervező és gyártó KKV-k technológiai fejlesztéseket tudjanak véghezvinni a forrással, ezzel is erősítve működésüket és munkahelymegtartó-, valamint jövedelemtermelő képességüket.

Minden vidéki mikro-, kis- és középvállalkozás pályázhat, amely:

–  rendelkezik legalább egy lezárt üzleti évvel,

– éves átlagos statisztikai létszáma minimum 1 fő volt,

– megfelelő TEÁOR-ral rendelkezik,

–  kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság, egyéni vállalkozó vagy egyéni cég.

A megjelölt TEÁOR számok között találhatjuk többek között a ruházat gyártását, az irodai és konyhabútor készítést, az ékszergyártást, a divat- és formatervezést vagy a kerámia készítést. Ez csupán egy pár példa, minden esetben érdemes a felhívás mellékletét megvizsgálni, hogy tevékenységünk valóban támogatható-e.

A pályázat számos területet támogat. Segítségével beszerezhetőek új gépek, eszközök, technológiai fejlesztés végezhető, ingatlan beruházás is megvalósítható, támogatja a piacrajutási tevékenységeket, valamint a bérköltséget és a munkavégzéshez szükséges feltételek kialakítását.

A keretei között elszámolhatóak személyi jellegű ráfordítások, beruházási költségek, építéshez kapcsolódó költségek, immateriális javak beszerzése, valamint a szakmai tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatások költségei is.

Fontos kitétel, hogy mind a fejlesztendő tevékenységnek, mind pedig a megvalósulási helyszínnek 2020. július 30-át megelőzően kellett bejegyzésre kerülnie.

Vidéki vállalkozások pályázhatnak, a Közép-magyarországi régió vállalkozásai csak abban az esetben igényelhetik a támogatást, hogyha vidéki telephelyen, vagy fióktelepen valósul meg a projekt.

A támogatás mértéke maximum 70%, amely a folyósításkor visszatérítendő támogatásnak minősül, azonban ha teljesítünk a projekt során bizonyos követelményeket, úgy részben, vagy akár egészben is vissza nem térítendő támogatássá válhat. Minimum 5 millió, maximum 150 millió forint igényelhető.

bkk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Olyan ronda lett a szemöldöke, hogy beperelte a kozmetikust – fotó

Géza

Új őrület! Így lehetsz szexin göndör, gyorsan és egyszerűen! – VIDEÓ

Mazsi

Ezzel a házi keverékkel távolíthatod el a női arcszőrzetet végleg

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------