Főoldal » Végleg vége: az online szerencsejátékot teljesen betiltják ma!
Belföldi hírek

Végleg vége: az online szerencsejátékot teljesen betiltják ma!

Sem on­line fo­ga­dást, sem sze­ren­cse­já­té­kot nem lehet majd ját­szani Ma­gyar­or­szá­gon, ha a par­la­ment el­fo­gadja az erről szóló tör­vény­ter­ve­zet szi­go­rí­tá­sát mai ülés­nap­ján.

Kivételes sürgős tárgyalást követően szigoríthatja a tiltott online szerencsejáték-oldalak büntetését az Országgyűlés mai ülésnapján!

Már eddig is nagyon szigorú volt a szabályozás: sok, online szerencsejátékot kínáló oldal nem is jön be Magyarországon. Csak egy hibaüzenet, ami arról tájékoztat, hogy itthon ezt a játékot itthonról nem lehet játszani.

A Ripost körülnézett az interneten: ma mégis több tucat oldal kínál online nyereményjátékot. Egyik sem Magyarországon van bejegyezve. Például ez is:

Végleg vége: az online szerencsejátékot teljesen betiltják ma!

A mostani törvénytervezet értelmében nem csupán az oldalak elérhetőségét akadályoznák meg, hanem a játékosok számlatranzakciójának teljesítését is meg lehetne tiltatni.

Ha megszavazzák a törvényjavaslatot, még keményebben lépnek majd fel a Magyarországon törvénytelenül működő internetes kaszinókkal, illetve fogadóirodákkal szemben…

 

Hasonló hírek

Hatalmas a készültség az Alföldön, tűzoltók leptek el egy üzemet

Mazsi

Minden Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Magyarország tiltakozik a migrációt támogató uniós fejlesztési terv ellen

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------