Hirmagazin.eu
Főoldal » Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!
Bulvár

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!

Bár Klapka György rendesen megkavarta a szálakat a végrendeletében, úgy tűnik, hogy a gyerekeknek sikerült megegyezniük. Kiderült, hogyan osztoznak a hatalmas vagyonon!

A gyors döntés annak köszönhető, hogy a többiek szerették volna a lehető leghamarabb kifizetni a legidősebb fiút, Gyurit, akit apja valójában kitagadott végrendeletében. Klapka nem hagyott annyi készpénzt maga után, hogy a fiú megkapja a jussát, neki ugyanis a a törvény szerint a köteles rész mindenképp jár. Addig azonban a többiek sem juthattak hozzá a zárolt ingatlan és ingó vagyonhoz- írja a Story magazin.

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!
Fotó: Szabolcs László

Így hamar megszületett a döntés, ugyanis a legidősebb fiú, pert indítva, évekig blokkolhatta volna az eljárást. Végül a megállapodás szerint a Vámház körúti luxuslakással fizették ki Gyurit, aki reméli, hogy a napokban alá is írhatja a papírokat.

“Tőlem DNS-vizsgálatot sem kért az apám, a végrendeletében egyszerűen közölte: nem vagyok a vér szerinti gyereke. Az anyakönyvi kivonatom azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ügyvédem szerint a köteles rész jogilag mindenképpen járt volna. Ha viszonylag jó áron tudom eladni a legendás üzlet fölötti álomlakást, akkor ennél talán valamivel többhöz jutok. Mindenkinek jobb ez így, hogy nem kell évekig a bíróságon vitatkozni ” – nyilatkozta a magazinnak a legidősebb fiú.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Barátok közt: Kiss Ramónára rá sem lehet ismerni – fotó

info

Így énekelt Harry herceg West End-ben + VIDEÓ

Mazsi

Hűha: kiderült, ki a világ legjóképűbb férfija

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------