Image default
Bulvár

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!

Bár Klapka György rendesen megkavarta a szálakat a végrendeletében, úgy tűnik, hogy a gyerekeknek sikerült megegyezniük. Kiderült, hogyan osztoznak a hatalmas vagyonon!

A gyors döntés annak köszönhető, hogy a többiek szerették volna a lehető leghamarabb kifizetni a legidősebb fiút, Gyurit, akit apja valójában kitagadott végrendeletében. Klapka nem hagyott annyi készpénzt maga után, hogy a fiú megkapja a jussát, neki ugyanis a a törvény szerint a köteles rész mindenképp jár. Addig azonban a többiek sem juthattak hozzá a zárolt ingatlan és ingó vagyonhoz- írja a Story magazin.

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!
Fotó: Szabolcs László

Így hamar megszületett a döntés, ugyanis a legidősebb fiú, pert indítva, évekig blokkolhatta volna az eljárást. Végül a megállapodás szerint a Vámház körúti luxuslakással fizették ki Gyurit, aki reméli, hogy a napokban alá is írhatja a papírokat.

“Tőlem DNS-vizsgálatot sem kért az apám, a végrendeletében egyszerűen közölte: nem vagyok a vér szerinti gyereke. Az anyakönyvi kivonatom azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ügyvédem szerint a köteles rész jogilag mindenképpen járt volna. Ha viszonylag jó áron tudom eladni a legendás üzlet fölötti álomlakást, akkor ennél talán valamivel többhöz jutok. Mindenkinek jobb ez így, hogy nem kell évekig a bíróságon vitatkozni ” – nyilatkozta a magazinnak a legidősebb fiú.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kitálalt életéről a pszichiátrián kezelt BB Évi: Exkluzív interjú!

Mazsi

Beszélni sem tud: magatehetetlenül fekszik a kórházban a magyar sztár

Mazsi

Szívrohama után, a kórházban üvöltött felesége a magyar sztárral

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------